Eilen Hessu pääsi uimaan ja uikin pitkät pätkät, Frodo lähinnä kahlaili. Illalla sitten kotipihalla pikkutreeniä Hebelle.

Hyppyä tehtiin alkuun joitakin kertoja lähes kisamaisesti (en ottanut perusasentoon asti). Pari kertaa kolautti takatassuilla esteeseen, kun hyppäsi niin "löysästi". Tehtiin sitten useita kertoja hyppyjä namin perässä ja johan jäi ilmaa esteen ja koiran väliin :) Loppuun vielä uudestaan kisamaisesti sekä ihan lopuksi vapaahyppyä.

Maahanmenoa treenattiin maanantain oppien mukaisesti nopeaksi, eli Hessu kävilei mun vierellä ja "maahan" käskyn yhteydessä namiohjaus suorassa linjassa maahan. Näitä tehtiin jonkun matkaa ja jo rupesi maahan meno nopeutumaan ja Hessu teki sen myös paremmalla taktiikalla, eli suorilta jaloilta maahan (ei eteenpäin hiippailun kautta).

Seisomista tehtiin myös ja Hessun piti seistä hivahtamatta, kun minä kiertelin sen ympärillä. Seisomista myös käsimerkkiavuilla, nopeammaksi.

Paikkamakuu lopuksi ja kun Hessu oli painanut päänkin maahan, niin rauhallinen kehuminen, namit, rapsuttelu ja vapautus.

Hessu on nyt ilmoitettu TOKO -kokeeseen elokuulle, voihan hurja, että jännittää!!! Nyt pitää OIKEASTI ruveta treenaamaan!!!