Hessulla oli jälleen tänään hieronta ja oli paljon parempi muuten, mutta oli kehittänyt taas uuteen kohtaan jumitusta. Seuraava hieronta kahden viikon päähän ja toivotaan, että tämä uusi jumitus olisi ollut vain niitä alkuperäisen pahan jumituksen häntiä. Pari kipeää kohtaa aukesi hyvin vaikka hiukan tiukassa olikin. Hebe on nyt kuitenkin kulkenut suorassa ja ollut normaalin oloinen. Hiukan pitää vielä seurata, pompottaako toista takajalkaansa. Ollaan kuitenkin nyt viikko liikuttu ihan normaalisti pitkillä lenkeillä, Hessu on uinut ja vähän myös treenannut. Loppuviikon on saanut myös olla taas vapaana. 

Kun ei saatu treenata pitkään, pitkään aikaan, meni jotenkin into koko treenaamiseen. Yhdellä Ninan tunnilla oltiin viime ma ja Hessu ei oikein keskittynyt. Seuraaminen oli kovin edistävää ja poikittavaa, ruudussa ei pysynyt millään (kun tehtiin ruudun loppuosaa) tai jos pysyi, niin juoksi sieltä väärälle sivulle tai törmäten. Ainoa positiivinen asia taisi olla, että juoksi nyt paljon reippaammin pitkältä matkalta ruutuun lelulle. Ennen ohjattua treeniä Hessu teki kentällä metallinoutoa ja tunnaria. Metallinouto ok ja tunnarinkin toi oman, mutta kosketteli kyllä muitakin kapuloita. 

Kotona on pariin otteeseen tehty tunnaria ja kaukojen maasta - seiso, liikettä. Maasta seiso sujuu jo ilman namia esim. ruokakuppi palkkana lähietäisyydeltä. Nyt on Hessun selkä kuitenkin paremmassa kunnossa, joten istu - seiso - istu, voisi myös ruveta taas harjoittelemaan. Taukoa on kyllä pitänyt pitää niin pitkään, että tarvinnee aloittaa tuokin ihan alusta. 

Tässä yksi tunnaritreenikuva, tarkkana Hessu haistelee:

WP_20130901_034-normal.jpg

Tässä sitten uimakuvia:

WP_20130903_012-normal.jpg

WP_20130904_028-normal.jpg

WP_20130904_044-normal.jpg

Vielä pari syksyistä kuvaa:

WP_20130904_019-normal.jpg

WP_20130904_013-normal.jpg

Toivotaan, että saadaan jostain treeni-intoa. Tokon VOI -luokka tuntuu kovin kaukaiselta sekä liikkeiden osaamisen puolesta, että Hessun muihin koiriin kohdistuvan käyttäytymisen vuoksi. Räyhääminen siis jatkuu edelleen lenkillä oltaessa (ainoastaan tutuille koirille ei räyhää). Itse en luota Hessuun enään lainkaan esim. paikallaolossa, jos lähettyville tulee toinen uroskoira häntä pystyssä käppäilemään. Toisaalta Hessu edelleen ajoittain jäytää ja kirputtaa hampaillaan tassujaan ihan hysteerisesti (tähän on kyllä auttanut väliaikaisesti pesu hiivaa poistavalla sahmpoolla) sekä iho välillä hilseilee kovastikin. Mikä lie senkin aiheuttaa...