1251194498_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuvassa "Bobby" Milon & Millan pentu, joka menestyi näyttelyssä hurjan hienosti, ROP ja SERTI Hymy Hurjasti paljon onnea isukki Milolta! Kuvasta kiitos Pirrelle.

Milon kanssa käytiin sunnuntaina vähän testaamassa tulevaa BH-koekenttää (löydettiin jopa paikalle). Otettiin BH -treeniä ja parina meillä oli Nona & Masi. Kentällä oli aikamoisen pitkä heinä (Milosta ei näkynyt paikallamakuussa kuin silmät ja korvat, hih). Lienee heinikko kuitenkin leikattu kokeeseen mennessä.

Pienen lämmittelytreenin jälkeen aloitettiin ja Milo meni paikallmakuuseen Masin treenin ajaksi ensimmäisenä. Milo pysyi siellä pitkässä heinikossa oikein loistavasti paikoillaan. Sitten vaihdettiin Masi paikallamakuuseen ja Milo hommiin.

Ensin seuraamista kaavion mukaan ja lelupalkka hitaan käynnin kohdalla, kun Milolla oli erittäin hyvä paikka ja kontakti. Sitten tehtiin liikkeestä istuminen pariin kertaan. Liikkeestä maahan oli tällä kertaa erittäin nopea (hyvä Milo). Otin vielä erikseen niin, että jätin Milon makaamaan ja etenin 30 askelta ja sitten kutsuin luokse (mulla oli lelu leuan alla, jotta Milo tuli hyvin eteen). Tehtiin myös luoksetuloja ihan läheltä niin, että nami tuli palkaksi mun suusta. Sivulletuloja tehtiin myös ja lopetettiin oikein hyvään (ilman hyppyä) sivulle siirtymiseen.

Sitten lelun kanssa leikkiä kentällä ja Milon lempparijuttu eli hyppynouto lelulla ja riekuntaa.

Kenttätreenin jälkeen tehtiin vielä tiellä ohituksia niin, että vastaan tuli Nona & Roosa. Ei ongelmia, jonkin verran Milo kyllä veti kun olisi pitänyt päästä haistelemaan Roosan pissoja...mutta muuten ihan ok.

Vähitellen jo tuleva koitos jännittää (hui). Huomenna vielä tokotreeneissä Milon kanssa viimeiset viilaukset, niillä sitten mennään...!

Sunnuntaina iltasella oli sitten vielä ratsastus. Tällä kertaa alla olikin "Kotsu" tallin vauhdikkaimpia heppoja. Askel on Kotsulla pehmeä ja muutenkin ihan huippu kiva heppa, välillä vaan pitäisi saada vauhtia vähemmäksi. Tehtiin haastavia juttuja, mutta kyllä ne välillä onnistuivatkin :)

Vasemmassa kierroksessa tultiin kentän keskilinjalle, josta oikealle pohkeenväistöä ja sen jälkeen nostettiin oikea eli vastalaukka, ennen päätyä siirryttiin raviin ja sitten nostettiin vasen laukka. Kotsun kanssa saatiin kyllä loppupeleissä peruutella useasti ennen vastalaukan nostoa, jotta sain hevosen suoraksi ja hiukan rauhoittumaan. Huippukviaa oli kuitenkin ja jo innolla odottelen uutta ratsastustuntia.

Frodon tilanne katsotaan torstain hieronnassa, eli mennäänkö sunnuntaina kisoihin vaiko ei.