Eilen taas ennen päivälenkkiä Frodolle kaukoja. Ei ole kyllä Frodolle helppoa pitää molempia takajalkoja paikallaan (huoh). Loppuun kuitenkin taas pari onnistunutta.

Sitten lähdettiin pitkälle lenkille Frodon ja Milon kanssa, vaikka olikin melkoisen kuuma ja hikinen ilma. Ei pidetty mitään kovaa vauhtia ja metsässä onneksi välillä tuulikin virkistävästi. Selvästi huomaa, että Frodo kestää paljon paremmin kuumaa ilmaa, mitä Milo. Puron kohdalla Milo vain joi, mutta Frodo joi ja sukelsi välittömästi mahalleen sinne veteen. Frodo muutenkin juo aina vähän, kun on mahdollisuus. Johtuneeko siitä, että australiankarjakoira on kuumiiin ja karuihin oloihin Australian erämaihin karjaa ajamaan kehitetty rotu, joten se osaa hyödyntää edelleen kaiken veden ja on kestävämpi rotu muutenkin. Kotiin kun päästiin oli Milo ihan puhki ja Frodo aloitti leikin kongolla. Milokin kyllä sitten hetken huilattuaan :)

Tänään olisi taas tokotreenit ohjelmassa. Frodoa yritän saada mahtumaan tokokokeeseen elokuulle, pitäkäähän peukkuja, että mahduttaisiin mukaan.