Pihahommia on tehty urakalla ja sekä koirat, kissat että kilpikonna ovat viettäneet päivät ulkona. Tänään tuntuu olevan tulossa todella helteinen päivä, nyt aamutuimaan jo yli 16 astetta lämmintä!

Hessu on tehnyt ruokailun yhteydessä kerran päivässä neljän tai viiden minuutin paikkamakuun. Täällä kotona pää pysyy jo koko sen ajan maassa ja on rauhallinen. Toko kokeissa viimeisimmät paikkamakuut olivat niin "hurjia" että edelleen pidetään yllä sitä rauhallista mielialaa paikkamakuussa. Sen avulla Hessu pysyi näissä kovissa häiriöissä paikallaan, vaikka häntä pyörikin ja pää oli ylhäällä ja monet muut koirat lähtivät paikaltaan tai nousivat ylös.

Eilen tehtiin myös tunnaria, alkuun erittäin vaikeasti piilotetun "oman" etsimistä. Hessulta meinasi jo loppua uskokin, mutta lopulta löytyi ;) Tämän jälkeen se "oma" muiden kapuloiden takana (nyt järjestin muille kapuloille jo isompia välejä ja laitoin niitä vähän riviinkin) joka hyvin ja lopussa kaksi kertaa se oma löytyi ihan sieltä muiden joukosta (toisella kerralla takaa ja toisella kerralla sivusta). JEE!!! Nykyään en edes hajusta sitä "omaa" juuri lainkaan, pidän vaan hetken kädessä.

Tänään olisi tarkoitus taas jumpata niitä kaukoja, sitten voisi tehdä myös tunnarin, hyppynoudon ja ruutuun juoksuja pelkästään lelulle, jos vaikka se vauhti siitä kasvaisi. Tehdään sitten ihan eri treenissä niitä läheltä lähetyksiä. Meidän seuraava Nina Mannerin koulutus on vasta 17.6. joten yritän saada nämä liikkeet nyt mahdollisimman pitkälle siihen mennessä. Josko sieltä taas saisi lisäoppeja jatkoon.

Tänään aamuruualla 5 minuutin paikkamakuun. Kun pääsin piiloon ja kurkin tirkistelyaukosta, oli Hessulla jo pää maassa ja pysyi hievahtamatta koko 5 min. Loistavaa!!!