Eilen aamulla ajeltiin Milon kanssa Ikean parkkikselle treenaamaan. Alkuu treenasin itsekseni seuraamista, käännöksiä, pysähdyksiä ym. Sitten tehtiin liikkeestä maahanmeno, joka oikein hyvä. Minulla oli edelleen nami kädessä, jotta sain sillä ohjattua istumisen sivulla suoraksi. Sitten tehtiin luoksetulo, joka myös hieno. Ensin palkka kun istui mun edessä ja jälleen namiohjaus sivulle (ilman ylimääräistä kiemuraa). Liikkeestä seisominen myös loistava ja namiohjaus perusasentoon. Treenattiin myös sitä Milon peräpään liikkuvuutta eli erilaisia sivulle siirtymisiä ja seuraamista niin, että minä liikuin sivuttain ympyrällä.

Laura kurvasikin sitten paikalle upealla uudella autolla (kyllä nyt mahtuu koirat hienosti). Lauran kanssa otettiin heti alkuun Milolle luoksepäästävyys ja palkkasin heti namilla kun malttoi pysyä istumassa.

Sitten Milo ja Hara paikallamakuuseen. Jätettiin koirien väliin yksi Ikean parkkiruutu. Tehtiin kisamaisesti 2 minuuttia. Oikein hyvä ja koiran sivulla ohjasin jälleen sillä namilla istumaan ja hienosti nousikin suoraan. Sitten vaihdettiin koirien paikkoja (kumpikaan ei reagoinut mitenkään toistensa hajuihin) ja paikallamakuu 1 minuutti. Nyt palkkasin Milon namilla maahan ja sitten sai vielä lelunkin.

Tämä jälkeen Laura toimi meille liikkurina luoksetulossa ja seuraamiskaavion verran. Ihan ok meni, Milo ei reagoinut Lauran käskyihin ja ihan hyvin meni kisamainen seuraaminenkin (hieman kyllä poikitti). Luoksepäästävyyskin tehtiin vielä toistamiseen ja selvittiin ilman Milon hyppimistä (palkaksi nami).

Nyt on suunnitelmissa useat paikallamakuutreenit Lauran ja koiruuksien kanssa. Sain Milolle toisenkin tokokisapaikan, joten treeniä tarvitaan!

Illalla oltiin isännän ja koirien kanssa lenkillä ja vastaan tuli kotipihasta karannut bassetti ja sellainen iso buldoggi (oli kyllä vielä aika nuori). Onneksi lähtivät lönköttelemään kotiin, kun vähän komensin. Kotiinpäin tultaessa tuli omistaja ko. koirien kanssa vastaan ja nyt koirat möykkäsivätkin meidän koirille. Onneksi meidän koirat malttoivat pysyä hiljaa. Hyvä Milo!

Timon pentunen voi hyvin ja nyt jo Rokin kanssa leikkivät hurjasti. Koiria pitää kyllä vielä tuijottaa ja päästää kunnon sähinät, jos tulevat liian lähelle. On kyllä rohkea pikkupakkaus :) Tässä jälleen kerran pari kuvaa.

Ensimmäistä kertaa samassa kuvassa Timon ja Rokki

Timonin lemppari nukkumapaikka

Tässä Timon hiippailemassa