Milon kanssa otettiin eilenkin pientä kotipihatreeniä. Hyppytreenillä taas aloitus ja kyllähän se alkaa jo sujumaan. Pääsin jo pariin kertaan Milon vierelle, kun seisoi toisella puolella ja siinä palkka. Pääasiassa kuitenkin palkkasin heti, kun hypyn jälkeen käskystä seisoi. Loppuun taas niin, että pallo valmiiksi toiselle puolelle melko pitkällä ja käsky "hyppy" ja vapautus suoraan pallolle. Tämä auttaa selvästi siihen, että Milo ei jää seisomaan ihan esteeen taakse vaan jättää vähän väliä.

Liikkeestä maahan meno täysin kisamaisesti ja se oli loistava :)

Liikkeestä seisominen takapalkalla (muuten kisamaisesti), hiukan meni perusasento vinoksi lopussa kun kiinnosti se takapalkka, mutta suht. ok kuitenkin. Eli kun istui vieressä vapautus takapalkalle. Tehtiin liikkeestä seisominen myös ilman takapalkkaa niin, että heti kun seisoi lensi palkaksi pallo Milon taakse. Näitä kahta yritän nyt vuorotella. Pallon heitolla saa aika täpäkän seisomisen.

Seuraavien pikkutreenien aiheena luoksetulo, eteen tulo ja sivulle siirtyminen.

Kalliolla kun Milo ja Frodo myöhemmin juoksivat huusin yllättäen että "maahan" ja Frodo putosi välittömästi, mutta Milo tarvitsi toisen käskyn (sitten meni kyllä). Kävelin palkkaamaan ensin Milon ja sitten Frodon. Kotipihalla tehtiin vielä Frodon kanssa kaukoja niin Milohan asettui viereen ja teki tosi hyvin (seisomista kun ei vielä osaa niin odotti sen aina paikallaan ja teki seuraavan minkä ymmärsi...hassu koira).

Sitten saivatkin leikkiä keskenään kongoilla pitkin pihaa ja minä menin sisälle juomaan kuumaa mehua. Tänään näyttää ulkona olevan jälleen kova myrsky. Kovasti jo kutkuttelee päästä Milon kanssa tokokisoihin. Heti keväällä olisi aikomus jos vaan kisoihin mahdutaan mukaan.