Ihana tällainen miniloma tässä Pääsiäisen yhteydessä :) Ilma on ollut ihanan lämmin, joten pihatöitä on tehty urakalla ja pihakeinu sekä trampoliini koottu talven jäljiltä käyttökuntoon. 

WP_20140416_009-normal.jpg

Koirat on tietysti olleet mukana hommissa. Tässäpä pari koirakuvaakin.

WP_20140416_044-normal.jpg

Frodo -pappa innoissaan.

WP_20140416_058-normal.jpg

Hessu toissapäivänä metsälenkillä.

Kalliolla-normal.jpg

Viime viikolla alkuviikosta tehtiin Hessun kanssa kotipihatreenit (muut VOI -liikkeet, paitsi paikkamakuu). Hessu oli tosi innoissaan ja teki ihan ok. Hyppynoutoa pitäisi päästä treenaamaan kunnon toko -esteellä, kun se hallilla oleva PK -este on niin paljon leveämpi, että kapeasta saattaa sitten juosta ohi takaisin tullessa. On meillä onneksi kotona tuo vanha kapeampi este, joten ollaan sillä sitten treenailtu. Tunnari on nyt ihan tajuttoman hyvä :) Säilyisipä sellaisena. Menee sitä paremmin, mitä pitempi välimatka kapuloihin, hyvä niin! 

Eilen hallitokot. Alkuun Hessu yritti ihanan bortsutytön luokse, uskoi kyllä kun komensin. Heti jos tämä työttö hiukankin vinkui, niin Hessu vinkui heti takaisin. Sain kuitenkin Heben keskittymään treenaamiseen ja paikkamakuussakin pysyi tyttösen vierellä, vaikka pari kertaa oli häntäänsä pyöräytellyt (olin hallista ulkona piilossa). Tällä kertaa Hessu ei paikkamakuussa haistellut tekonurtsia, mikä oli loistojuttu. Kolmas ohjaaja vaihteli kolmen  koiran kesken ja hänen nuorimman koiran luokse Hessu oli myös menossa, oli kuitenkin niin lähellä että komensin ja nykäisin Hessun takaisin. Pari kertaa Hessu vielä ko. koiraa vilkuili, mutta sitten taas keskittyi tekemiseen. Me kyllä niin tarvitaan häiriöitä! Tunnarit kahteen kertaan ja edellen loistavat :) Kaukot sivupalkalla yli 15 metristä hyvin. Hessu keksittyi hyvin kaukoihin, vaikka vinkulelut vinkuivat ja muut tekivät ympärillä. Hyppynouto ok ja metallikapulan takaa ottoja kierron kautta. Ruutu -jutut ihan ok (ei tehty kokonaisena liikkeenä). Liikkeestä istuminen hyvä. Seuraamisen siirrot taakse ja sivuille tosi hyvät, muuten seuraaminen oli tosi huonoa. Tehtiin ihan alussa ja Hessua taas kiinnostivat ne muut koirat liikaa...jolloin kontakti kärsi. Liikkeestä istuminen hyvä. Kylki -rentoutusta tehtiin varsinkin sen Hessua kiinnostaneen nuoren bortsun vieressä ja hyvin meni. Nykyään Hessu malttaa pötkötellä kyljellään pitempäänkin ja jopa ilman namia :) Hessu teki myös hiukan jalkojen välissä seuraamista ja kasia jalkojen ympäri. Kierron kautta tehtiin myös seisomaan pysäytystä, mikä hyvä. Maahanmeno kierron kautta ei taas meinannut onnata millään. Hessu oli kuitenkin treenien jälkeen aika puhki, kun oli koko päivän ollut ulkona ja minä myös :)

Illalla löysin Hessun huulesta, poskesta ja korvasta punkin (YÖK). Äsken laitoin sitten punkkilitkut niskaan. Vanhuskoirissa ei ole punkkeja näkynyt vielä yhtään. 

Viime sunnuntain ratsastukset menikin mönkään, eli en ehtinyt kuin 15 min ratsastella ja sitten Manga -heppa rupesi ontumaan, joten lopetettiin siihen. Täytyy mennä tässä joku kerta sitten tuplatunnille. Huomenna olisi seuraava ratsastus, toivottavasti paremmalla onnella. Tänään tuleekin odotettuja vieraita, joten kohta aloitan leipomispuuhat :) Oikein Iloista Pääsiäistä kaikille lukijoille!