Tänään treenattiin Milon ilmasuja. Oltiin ihan uudessa maastossa. Milolla ei kiintorullaa kaulassa.

Ensimmäinen lähetys vasemmalle. Ukko löytyikin nopsasti etukulmasta, kaatuneen puun juurakon takaa. Irtorulla oli ukon edessä maassa ja Milo olikin löytänyt sen helposti. Toi rullan hienosti eteenpäin radalla ja minä juoksin lähes ukolle asti narussa kiinni. Palkaksi makkaraa.

Toinen lähetys oikealle. Milo tarkasti hienosti etukulman ja teki mahtavan laajan laatikon takalinjaa juosten. Palatessaan keskilinjaa kohden sai hajun umpipiilossa (oviaukko auki) olevasta ukosta. Haki rullan hienosti umpipiilosta ukon edestä ja toi rullan jälleen hyvin eteenpäin radalla. Minä roikuin narussa ukolle asti ja palkaksi taistelut. Milo taisteli innoissaan.

Sitten lähetys jälleen vasemmalle. Milo teki syvän, mutta kapeahkon tyhjän (ihan hyvä). Palasi itse keskilinjalle.

Uusi lähetys vasemmalle ja nyt löytyikin ukko takalinjalta kiven ja kuusen välistä. Irtorulla oli maassa ukon takana ja Milo joutu haistelemaan ukon ympäri, kunnes löysi rullan. Rulla tuli oikein mahtavasti käteen asti keskilinjalle ja päästin Milon juoksemaan narun kanssa ukolle. Juoksin kyllä itse perässä, mutta en pitänyt narusta kiinni. Ukon kanssa taistelupalkka ja Milo sai leikkiä lelulla repuille asti.

Olin oikein tyytyväinen Milon treeniin. Yksi "ei suunniteltu" tyhjäkin oli oikein hyvä. Nyt ei ollut myöskään mitään ongelmaa näytölle lähtemisen kanssa.