Eilen Hessun kanssa ajettiin Veikkolan koulun kentälle tokoilemaan. Treenaamassa ei ollutkaan ketään muita, joten treenasimme sitten ihan omassa rauhassa.

Alkuun puukapulalla noutoa. Ihan ok, kovassa vauhdissa kyllä edelleen menee hiukan pikälle sivusta ohi, ennen perusasentoon tulemista. Tehtiin myös pelkkää palautusta ja siinä parempi sivulle tulo. Tehtiin aika montakin noutoa ja lopetettiin oikein hyvään noutoon ja luovutukseen. Nouto onkin kyllä ihan koevalmisliike, pientä viilailua vain.

Luoksetulon pysäytystä "seis" käskyllä. Alkuun lyhyemmällä matkalla. Että mä tykkään Heben stopista, tulee lujaa ja pysää hyvin :) Palkaksi lensi aina tennispallo Hessun taakse (usein sai kyllä kopin). Tehtiin useamman kerran lyhemmällä ja pitemmällä matkalla. Välillä Hessu sai seistä jonkun aikaa ja välillä heitin pallon heti, kun pysäs. Loppuun vielä suora luoksetulo (täysillä tuli edelleen).

Liikkeestä maahan meno oli hyvä ja kesti hyvin ohi kävelyn. Liikkeestä seisominen myös hyvä, mutta ekalla kerralla kääntyi, kun kävelin ohi. Laitoin sitten useamman kerran Hessun seisomaan ja varmistelin tullessani "paikka" käskyllä että pysyy kun kävelen taakse. Nämä menivätkin hyvin ja saatiin onnistunut paikalla pysyminen loppuun.

Seuraamista tehtiin ilman palkkaa ja ylimääräsiä käskyjä pitkä matka (sisältäen käännökset ja pysähdykset ja juoksun). Hebe meni todella hienosti ja myös oikealle käännökset onnistuivat. Oikein hyvän oikealle kääntymisen jälkeen lensikin narupallo palkaksi ja heittelin Hessulle sitten palloa jonkin aikaa.

Auton luona tehtiin vielä (kun enempi häiriötä) Hessun kanssa paikkamakuu. Laitoin namietupalkan ja etenin 30 metrin päähän (en mennyt piiloon). Hessu oli ihan rauhassa ja palasin Hessun taakse ja sivulta vapautus nameille.

Kotona ollaan treenattu paikkamakuuta niin, että menen jo suoraan piiloon. Hyvin pysyy ja laskee pään maahan. Iltaruualla ollaan otettu kaukojen alkeita. Tällä hetkellä ollaan siinä vaiheessa, että jätän Heben makaamaan, siirryn sen eteen ja käsky + käsimerkki -apuna tehdään vaihtoja maasta-istu, istu-maahan jne. lopuksi palaan sivulle ja vapautus ruokakupille.

Torstaina olisi taas hallitreenit.