Milo pääsi tänään valkkariporukan hakutreeneihin. Pakkasta oli mittarin mukaan -10 kun aloiteltiin, mutta ei se menoa haitannut.

Milolle kolme ukkoa ja kaikilla irtorullailmaisu. Tuullut ei juuri lainkaan.

Ensimmäinen lähetys vasemmalle, mutta Milo lähti lähes keskilinjan suuntaisesti eteenpäin, joten komensin sen takaisin. Uudella lähetyksellä lähti paremmin, mutta ei kuitenkaan edennyt kohtisuoraan etukulmaa kohden vaan kaarsi oikealle ja teki sitten töitä takalinjaa taaksepäin ja ukko löytyi etukulmasta. Irtorulla tuli vauhdilla eikä edes pudottanut (YES). Näytölle päästin juoksemaan liinan kanssa ja könysin itse perässä. Palkkana namit.

Sitten lähetys oikealle ja ukko löytyi helposti etukumasta. Rulla tuli jälleen ilman pudotusta :) ja päästin näytölle juoksemaan liinan kanssa itse juosten perässä. Palkkana namit.

Sitten lähetys vasemmalle ja Milo lähti jälleen hiukan etuviistoon, mutta korjasi itse ja ukko löytyi takakulmasta kuusen alta. Irtorulla jo kolmannen kerran käteen asti (WAU). Päästin jälleen juoksemaan näytölle narun kanssa itse tullen perässä. Palkaksi taistelut ja kyllä se Milo tykkäsikin taistella maalimiehen kanssa.

Lopuksi vielä heittelin Milolle lelua ja se sai kantaa aarteensa autolle asti. Helpot, kivat ja nopeat treenit. Positiivista, että kaikki rullat tuli käteen asti ja reippaat näytölle lähdöt ja korjaamista vaativat kiemuraiset pistot ja työskentely taaksepäin.

Esineruutuakin piti tehdä, mutta ehkä sitten ensi kerralla...

Frodo olikin ollut koko hakutreenien ajan perheen miesten kanssa puita kaatamassa ja pinoamassa ja onkin paljon väsyneempi kuin Milo, kovaa hommaa :)