pmakuu-normal.jpg

Hessu kuitenkin tuo keskimmäinen musta-valkoinen piste :) Eilen siis treenien lopuksi pienimuotoinen paikkamakuu tyttöjen välissä. Oltiin kaikki pk-esteen takana piilossa. Hyvin kaikki pysyivät, Hessu vaan yritti alkuun ennakoida maahanmenoa. Paikkamakuuseen menin Hessu irti sivulla ja haahuilua tuli taas. Täytyy ruveta seurauttamaan se kunnon katsekontaktilla paikkamakuupaikalle ja todella vaatia myös pysymään siinä sivulla. Kokeissakin sen huomio on aina ihan jossain muualla, kun mennään sinne paikkamakuurivistöön, eikä se meinaa millään sinne rauhoittua.

Ennen muiden tuloa tehtiin Heben kanssa noutoa, joka takkusi ihan urakalla. Sain siihen kyllä sitten vähän vauhtia lisää, kun innostin ja palkkasin pallolla. Kun Henkka tuli tehtiin niin, että ensin Hessu katsoi vieressä kun Henkan koira teki todella vauhdikkaan noudon ja sitten Hessu katsoi vieressä, kun minä heitin kapulan ja Henkan koira teki jälleen vauhdikkaan noudon. Sitten heitin kapulan ja Hessu sai tehdä noudon, jo löytyi vauhtia ja oli hyvä pitokin kapulasta. Kokeilen vielä nyt aamusella kerran pihalla noudon ja sitten hypyn, kun sitä ei eilen tehty. Muut liikkeet Hessulla hyvät, vaikka oli tosi kuumakin ja uusi treenipaikka. Seuraaminen oli jopa yllättävän hyvää (ei ollakaan oltu nurtsikentällä pitkään, pitkään aikaan). Ennen muiden tuloa, käytiin tekemässä Heben kanssa vähän "agility" -treeniäkin viereisellä kentällä ;) Eli kentällä oli valmiina rata esteistä ja hyppäytin Hessun pari kertaa sen läpi, eli tavallisia esteitä, rengas ja muuri ja A-este lopuksi. Hebe paineli innoissaan kieli suusta roikkuen (kun oli niin kuuma). Eikä se edes huomannut, että esteet olivat erilaisia. Ohjasin niin, että osoitin kädellä aina seuraavaa estettä. Toim.huom. me ei siis oikeasti harrasteta agilityä lainkaan, mutta Hessu tykkää niistä esteistä ym.niin hirveästi, että saa tokon jälkeen palkaksi vähän niitä tehdä jos vaan mahdollisuus.

Huomenna olisi kokeet ja tänään ohjelmassa myöhään kestävä konsertti, joten saapi nähdä kuinka ristissä on mun silmät aamulla ja kuinka paljon haukottelen kokeessa  ;)

Joku treeni tässä on välissäkin kirjaamatta, kun ollaan kotipihalla treenailtu. Lähinnä tunnaria ja noita avo -liikkeitä.

Lisäys aamutreeneistä:

Ensin nouto, joka aivan ihanan reipas. Täysillä, purematta, pyörittelemättä kapulaa ja koskematta muhun sivulle tulossa. Tämän jälkeen AVO -hyppy, joka myös hieno. Palkaksi kehuja ja namia. Perään vielä aamuruokakupilla paikkamakuu 4 minuuttia. Pää painui heti maahan, kun pääsin piiloon. Makasi rentona pää maassa koko ajan, vaikka tikka & kirjosiepot taistelivat äänekkäästi viereisessä puussa (nosti pään vasta, kun seisoin sivulla). Hyvä Hebe. Aamulenkki puoli tuntia rauhallista remmikävelyä tiellä.

Pennelit%201540-normal.jpg