Enään ei ole montaa hallikertaa jäljellä, mutta hyödynnetään täysillä loppuun asti :) Oltiin Hessun kanssa kahdestaan. Tein ihan alkuun pitkän palkkamattoman seuraamisen mikä oli tosi hieno. Tämän jälkeen hiukan lyhempi seuraaminen ja kesken seuraamisen, kun oli hyvässä paikassa, palkka :)

Ruutua tehtiin erikseen alkua ja loppua ja yhden kerran kokonaisena, mikä hyvä. Pyysin Hessun ruudussa suoraan maahan, jolloin menee maahan ilman yhtään askelta (jos pyydän ensin pysähtymään, ottaa usein pari askelta mennessään maahan). Jos olisin nyt menossa kokeeseen käskisin myös siellä suoraan ruudussa maahan. Tehtiin kyllä myös lätkän kanssa ruutuun menoja ja palkkaus, kun seisoi siellä. Aika hyvin meni kaikki ruutujutut. 

Taidettiin tehdä kaikki VOI -liikkeet paitsi yhteispaikkamakuu. Ihan ok. Hessu on myös oppinut kylki -rauhoittuimisessa pötköttämään kyljellään hiukan pitempiäkin aikoja. Myös kasi jalkojen ympäri meni hienosti sekä pujottelu mun kävellessä (tarvitaan kyllä vielä namiapua). Hessu sai myös kolmisen kertaa kierron kautta ottaa frisbeen kiinni :) Läksynä olleen hyppynoudon Hessu osaakin jo hienosti. Tosi upeat tunnarit paitsi yksi missä mä mokasin (toi kuitenkin silloinkin sählingin jälkeen oikean). Luoksetulopysähdyksiä tehtiin kierron kautta ja suoraan. Suoraan takapalkalla (hienot) ja kierron kautta joko seisomaan pysähdys (narupallo palkaksi), maahan meno (narupallo palkaksi), sivulle tulo (narupallo palkaksi) tai vauhtiluoksetulo narupallon perään. Hessu oli tosi tarkkana ja joka kerta teki oikein ja nopeasti. Kiva treeni :)

Kaukoja kokeilin tehdä niin, että yksi lauta oli Hessun edessä ja tämän avulla toimikin loistavasti. Saimpahan kerrankin palkattua pitäkän välimatkan kaukot, kun ei tullut yhtään etenemistä. 

Lopussa oltiin tosi väsyneitä molemmat, joten ei jaksettu tokoilla. Keksittiin kaikkea muuta kivaa. Kokeilin, osaako Hessu "kiipee" käskyn (ollaan sitä välillä tehty A:lla, mutta minä olen ohjannut vieressä kädellä). Osasihan se :) Tässä todiste:

https://vimeo.com/91735773

Ihanaa viikonloppua kaikille lukijoille! Tänään olisi suuntana PetExpo ja huomenna pihahommia sekä illalla ratsastamaan!