Hupsista, ompa aikaa vierähtänyt edellisestä kirjoituksesta. Treenejä on kaikilla koirilla ollut tässä välissä paljon ja ratsastamassakin olen ahkeraan käynyt. En nyt millään muista kaikkea tapahtunutta, joten todettakoon vaan, että treenattukin on :)

Eilen vielä Milon kanssa viimehetken kotipihatokoa ennen kisoja (iiks). Hyppyä omalla vanhalla esteellä ja ihan ok. Harmittaa vaan, kun Milo saattaa juuri sen ekan hypyn tehdä niin laiskasti, että jalka kolahtaa esteeseen. Ekan hypyn jälkeen sitten innostuu ja saattaa olla puolikin metriä väliä. Mutta, kun siellä kisassa on vaan se yksi hyppy. Luoksetulo on sitten kanssa oikea jännitysmomentti,  välillä pysähtyy kuin seinään ja välillä ei...heh! Pitäkäähän peukkuja, että kisassa pysähtyisi!

Hessu on kasvanut ja niistä on tullut Milon kanssa varsinaisia riehujia. Hyvä sinällään, sillä minun ei tarvitse kuin seistä paikallaan, niin pojat painaa vaikka puoli tuntia tuhatta ja sataa ympärillä ;) Frodon kanssa siinä odotellessa pelataan usein palloa ja Frodosta onkin kehkeytynyt tosi hyvä "maalivahti" joka myös heittää pallon minulle takaisin.