Ihanaa tänään lomapäivä, joten saan 4 päivän miniloman ;) Olen jo ehtinyt aamutuimaan siivoilla, pestä pyykkiä, lenkittää ja ruokkia koirat, kissatkin on hoidettu ja Paavalikonna saanut niin ison kasan herkkuja, että katseli niitä alkuun ihan ihmeissään (sai myös pari auennutta voikukkaa...suurta herkkua). Niin ja Hempan kanssa tehtiin pihatokot, tässä siitä raporttia.

Aloitettiin liikkeestä istumisella joka hyvä. Sirken treenin jälkeen paikka on edelleen taaempana eli ei edistä, täpäkkä istuminen. Ruudun rakensin hämäykseksi taakse heti alkuun, mutta keskittyi silti hyvin. Tähän perään tunnari (kapulat ringissä ja pidin omaa vain ihan pienen hetken). Ihan loistava, ei koskenut muita, otti heti oman kun sen haistoi ja toi laukalla. Ihan vähän pyöritti kapulaa suussa sivulla ollessaan.

Sitten ruutua. Ensimmäinen todella pitkältä matkalta ja niin upeasti Hessu paineli juuri oikeaan kohtaan ja jäi sinne seisomaan. Kävelin niin lähelle, että sain heitettyä lelun sen taakse palkaksi. Sitten tehtiin niitä, että minä lähempänä ja Hessu juoksee kauempaa ruutuun, onnistui vasta kolmannella, kun Hemppa oli niin minulla kädessä roikkuvan lelun perään. Onnistumisesta hyvä narupallopalkka. Vielä tehtiin läheltä ruutuun lähetys ja nyt taas täysillä oikeaan paikkaan :) Nyt voisin sanoa, että Hessu oikeasti osaa ruudun (toivottavasti jatkossakin). Siitä on tullut sille jopa himo, mikä tosi hyvä juttu.

Luoksetulostoppia seuraavaksi, ensimmäisellä valui...ei palkkaa ja vein takaisin lähtökohtaan. Toisella kerralla todella terävät "seis" "seis" käskyt kaksi peräjälkeen ja pysähtyi kuin seinään. Tästä hyvä palkka ja narupalloleikkiä.

Hessu sai muuten selvästi lisää vauhtia, kun kuuma turkki ajeltiin pois ja nyt se on oikea sähikäinen :) 

Eiköhän me vielä tänään treenailla toisenkin kerran.