Kiirusta on pitänyt, joten on jäänyt treenailu aika minimiin. Eilen meidän piti mennä Heben kanssa möllitokoon, mutta ei päästykään. Tehtiin sitten kotipihatreeniä.

Alohyppy oli oikein hyvä. Ekan hypyn jälkeen siirsi jalkoja vielä "seiso" käskyn jälkeen, mutta lopuksi muisti odotella paikallaan. Itseasiassa viimeset hypyt olivat erittäin hyviä. Ei jäänyt edes vinoon, kuten välillä tekee.

Liikkeestä maahan hyvä (palkkasin vierelle palattuani maahan), luoksetulo oli hyvä, minulla oli tarkoituksella nakki kädessä, joten ei tehnyt liian isoa kaartoa tullessaan sivulle. Liikkeestä seisominen myös hieno. Palkkasin Heben seisoessa eli en ottanut perusasentoja lainkaan.

Seuraamista tehtiin vain irti, eikä tällä kertaa pomppinut juoksussa. Kännöksiä hiukan hinkattiin, kun teki aluksi niin väljästi. Paransi kyllä heti ja lopuksi olin tyytyväinen myös seuraamiseen.

Paikkamakuuta tehdään edellen eri puolilla pihaa aina ruokailun yhteydessä. Ruokakuppi ei kuitenkaan ole näkyvissä vaan piilotan sen. Olen pidentänyt aikaa ja matkaa. Kyllähän se kotona osaa...pitäisi päästä nyt muiden kanssa treenaamaan.

Frodo joutuu aina tekemään esim. kaukot ennen ruokaa ja on kyllä tosi notkea ja täpäkkä niitä tehdessään :) Miloa olen nyt myös ruvennut vaatimaan sivulle istumaan, maahan, seisomaan ja ihan notkeasti se taas menee leikkauksien jälkeen. Jostain syystä se kyllä peruuttaa puoli metriä istuessaan sivulle, mutta Milokin selvästi notkistuu kokoajan :)