Treeniä kotikalliolla. Hessu ei häiriintynyt vaikka kerran juoksi jänis ohi ja kerran paikalle tupsahti kaksi koiranulkoiluttajaa koirineen. 

Ensin pitkältä lähetys ruutuun (Hessu ei nähnyt kun rakensin ruudun). Lähti hyvin ja juoksi juuri oikeaan paikkaan, pallo palkaksi. Sitten yksi lähetys lähempää, sama juttu. Kertaalleen myös niin että Hessu jäi istumaan 20 metrin päähän ja minä seisoin ruudun vieressä ja annoin sieltä "ruutu" -käskyn. Hienosti taas oikeaan kohtaan ja pallo palkaksi. Läheltä lähetys ja käsky maahan (meni hienosti eikä edennyt), menin palkkaamaan kun makasi maassa. Sitten jätin makaamaan ruutuun, tein kävelyosuuden ja palasin palkkaamaan ruutuun. Toisella kertaa kutsuin sivulle ja loppuun vielä ruutuun juoksu ja pallo palkaksi. Nyt kyllä tuntuu tosi hyvältä tuo ruutu, Hessu on selvästi sisäistänyt sen ja löytää jo vaikeammassakin paikassa olevan ruudun. Täytyy kokeilla huomenna yhteistreeneissä kentällä. 

Tunnari tehtiin kahteen kertaan ja molemmilla kerroilla ok. Kummallakin kerralla varmisti haistelemalla kaikki kapulat loppuun ja sitten nappasi oman. Vaikka oma oli heti toinen kapula, haisteli kuitenkin kaikki ja sitten palasi ottamaan sen oman. Tuli ja meni laukalla sekä hyvät luovutukset :)

Maasta - istu vaihtoa tahkottiin, eikä oikein millään meinannut onnata. Tehtiin moneen kertaan sitä, että laitoin namin etujalkojen väliin ja lopussa vihdoin tajusi, että siirtää painon taakse ja menee taaksepäin maahan, jollon naminkin saa sitten helpommin. Jätettiin onnistuneeseen vaihtoon. Tätä täytyy nyt tehdä lisää! Kertaalleen istu - käskykin ja heti totteli, nami palkaksi :)