Eilen taas satoi kaatamalla (onneksi ehdittiin tekemään metsälenkki ennen sadetta). Hessun kanssa treenattiin uudella pienellä noutokapulalla noutoa. Minä istuin tuolin reunalla, mistä heitin kapulan ja Hessuhan lähti sitä heti hakemaan ja toi yllättäen hienosti tiiviisti mulle syliin :) Parin toiston ja palkkauksen jälkeen otin mukaan käskysanan "nouto". Oi kuinka hienosti Hessu luovutti sateesta huolimatta. Hiukan kyllä kiihtyi, mutta ei pureskellut yhtään. Hyvä Hebe. Vähitellen täytyy sitten minun nousta seisaalleen. Kunhan luovutus saadaan täysin valmiiksi, niin lisätään hiljalleen "noutoketjun" muita osia.

Milo teki jo aika hienosti maasta - istu - seiso - maahan kaukot, niin että minä olin aivan vieressä. Maasta seiso - maahan, ollaan tehty myös ja nyt sujuu. Vielä ei ole kiirettä kasvattaa välimatkaa, ettei vaan rupea etenemään.

Tänään taidan ottaa tokotreeneihin Milon ja Frodon mukaan. Hessu saa mennä isännän kanssa fudistreenien ajaksi hihnalenkille treenaamaan häiriöitä kaupungilla.

Torstaina alkaa Hessun ohjattu toko alo -kurssi.