Ihanan lämmin ja aurinkoinen Juhannusaattoaamu :) Kohta pakataan koirat ja lapset autoon (tai siis kahteen autoon, muuten ei mahduta)  ja ajellaan möksälle nauttimaan uimisen iloista. 

Laiskasti olen Heben kanssa treenaillut, mutta eilen iltasella innostuttiin tekemään vähän tunnaria pitkästä aikaa.

Tässä ensimmäisessä kuvassa tunnarit rivissä, Hessu aloittaa haistelun tuolta takaa, sillä ollaan paljon treenattu niin, että se oma on ollut ihan piilossa tuossa takana. Toi hienosti oman :)

Pennelit%201601-normal.jpg

Tässä seuraavassa kuvassa laitoin tunnarit taas sekaiseksi kasaksi ja Hessu etsimässä "omaa". Hiukan on kyllä osumaa, sillä oikea etutassu on yhden kapulan päällä. Hebe on siitä hauska, että se haistelee kapuloiden lisäksi tuon maan, jos vaikka olen sen kaivanut sinne...

Pennelit%201602-normal.jpg

No niin, oma löytyi ;) Tässä oli myös kapulat sekalaisessa kasassa. 

Pennelit%201603-normal.jpg

Kapulan oikeaoppista pitoa treenataan erikseen, mutta on se siinä mielessä parantunut, että ei enää silppua sitä tunnarikapulaa aivan palasiksi. Namin avulla ollaan saatu luovutuksia kokonaan ilman puremistakin :)

Ihanaa, vihdoinkin varmistui meidän talvikauden treenihallivuoro. Olikin aikamoista vääntöä, kun hallin omistaja vaihtui välissä ja edellinen omistaja ei maininnut tästä mitään, jätti vain vastaamatta. Onneksi itse huomasin ja sain uudelta omistajalta vihdoin varattua sen hallivuoron. Talvikaudella olisi tarkoitus hioa  voittajaliikkeet koekuntoon.

Hessun metallinouto on parantunut hurjasti, kun ollaan sitä ruokakipon voimalla treenattu :)

Aurinkoista ja lämmintä Juhannusta kaikille blogin lukijoille :)