Frodo oli eilen hierojalla elämänsä ensimmäistä kertaa. Hyvin Frodo rentoutui ja oli välillä ihan unenomaisessa tilassa. Frodo tutkittiin ensin kokonaan ja sitten hierottiin huolella läpi ja annettiin laser -hoitoa kireisiin kohtiin. Kireyttä oli selässä sekä niskassa oikealla puolella. Hieroja tarkasti myös raajojen maksimiliikeradat. Frodo alkoi ontumaan toissailtana ja hieroja tutki tarkasti oikean jalan ihan varpaita myöten. Mitään hälyttävää ei löytynyt ja lihakset olivat ok. Mahdollisesti niskan oikean puolen kireys on yhteydessä jalan yläosassa olevan nivelen mahdolliseen tulehdukseen (Frodo reagoi lievästi tähän nivelen käsittelyyn). Tähän kohtaan jalkaa ja niskan kireään kohtaan annettiin laser -hoitoa ja Frodo tuntuikin nauttivan tästä ihan erityisen paljon ja rönötti niin rentona kuin koira vai voi koko käsittelyn ajan. Jos tästä hoidosta ei ollut apua vien Frodon lääkärille, joka tutkii jalan. Toivottavati lähtisi nyt kuitenkin parantumaan. Tänään aamulla Frodo on ollut ihan ok, mutta yritänkin pitää sen levossa. Peruin Frodon hakutreenit tältä päivältä tuon jalan takia ja myös siksi, että hieronnan jälkeen on hyvä pitää lepopäivä.

Oli mukava kuulla, että Frodo on hyvässä kunnossa luustoltaan ja lihakset hyvät ja pehmeät. Frodo kuitenkin on jo reilu kuusivuotias ja ajattelin mielessäni, että sillä on varmaan kaikenlaisia "jumeja" ympäri kropan. Kunhan nyt saadaan vielä tuo koipi kuntoon.

Koulutusohjaajakurssi 2:sen todistuskin tuli ja läpi pääsin :) Nyt vaan pitää täyttää vetämieni treenien ajat ja valvojat ja sitten kuvan kera Suomen Palveluskoiraliittoon ja sitten saan sen koulutusohjaajakortin.

Huomenna on vuorossa Milon hakutreenit. Maanantaina jatkuu taas ohjatut TOKO -treenit ja uudella kentällä  :)