Milo boy pääsi eilen hakuilemaan ;) Ilma oli melkosen lämmin. Onneksi meidän etevä isäntä on rakentanut Forkkuun (=auto) upean koiraoven. Voi pitää takaluukun auki.

Ensin lähetin Milon oikealle ja Milo tulikin tuota pikaa rullan kanssa ja juoksin narussa kiinni  näytölle, missä palkkana namit. Ukkoja olikin vahingossa kaksi ihan lähekkäin. Näin toisen kun mentiin näytölle, joten (onneksi meillä on hyvät radiopuhelimet, kiitos EPK:n) ohjattiin ukko oikeaan paikkaan sillä välin, kun lähetin Milon vasemmalle. Milo teki vasemmalle oikein mallikkaan tyhjän ja sai siitä kehut. Laitoin uudestaan siitä kohdasta mistä palasi ja Milo nostikin takakulman ukon ja suorapalkka (se vähän mitä tuuli, tuuli juuri sopivasti takakulmasta). No radiopuhelimella kutsuttiin se keskivaiheen ukko pois.

Sitten lähetys oikealle ja Milo tulikin rullan kanssa ja rulla hienosti käteen. Ei lähtenyt kunnolla näytölle vaan pyöri ja löntysteli ja katsoi minua (Milo oli aika puhki tässä vaiheessa). Uusi rullan haku, nyt vähän kehaisin kun lähti tulemaan ukolta rullan kanssa. Rulla tuli jälleen oikein kauniisti käteen asti. Kehumisen ansiosta vauhtia tulikin heti lisää ja näytölle mentiin hienosti. Minä juoksin perässä, mutta en pitänyt narusta. Tällä välin oli ukko singahtanut vasemmalle puolelle puoleen väliin isojen kivien väliin. Lähetin Milon suorana pistona ukolle ja lähti oikein innoissaan ja lujaa, nenä toimi hyvin ja jarrutus kivien kohdalla ja ukkohan löytyi ja namit suorapalkaksi.

Repuilla maistui vesi ja sitten kävin vielä uittamassa Milon viereisessä lammessa (tai järvessä, mikä lie) ja sitten autoon.

Pitää vielä mainita, että seuraavan koirakon tullessa vastaan (ihana energinen flätti) komensin Milon maahan ja kehuin sekä syöttelin lihapullaa, kun menivät vierestä ohi. JEE, Milo ei sanonut mitään ja sai heti lisää kehuja.

Ensi viikolla on Milolla haku ja tottikset ja Frodolla tokotreenit.