Eilinen oli Hessulla lepopäivä tokoilusta. Tehtiin töiden jälkeen taas meidän tuttu reipas 5 km lenkki hiukan vajaassa tunnissa. Tässäpä yksi kuvakin. Kuvasta ei kyllä yhtään näe, kuinka pitkä ja jyrkkä tuo ylämäki oikeasti on. Lenkin jälkeen tehtiin ainoastaan kahteen kertaan liikkeestä istuminen, mistä nampipalkka. 

WP_20150524_004.jpg

Maanantaina oli jälleen Sennin hyvät tokot :) Oltiin kaikki 4 koirakkoa paikalla. Tässä kuva Hessusta ja toisesta koirasta odottelemassa. Sää oli tosi lämmin ja onneksi Hessulla toimi taas kyyditys ja se tuotiin paikalle vasta oman treenin alkaessa (pidin pentukurssin ensin). 

WP_20150525_002.jpg

Omaa vuoroa odotellessa tehtiin Hessun kanssa ruutua (huomattavasti parempi mitä viimeksi). Kierron kautta maahan menoa tehtiin myös. Puukapulalla noutoa ja vähän kaukojakin.

Sennin kanssa oli aiheena ensin seuraaminen. Suorilla yleensä hyvä, mutta hajosi käännöksissä. Meillä oli häiriönä toinen koirakko, joka teki kaikkea lelunheitosta, innostuneista kehuista, seuraamisesta ym. alkaen meidän ympärillä. Hessun seuraaminen tästä alkuun kärsikin. Lopulta tehtiin niin, että jos ei seuraaminen ollut hyvää, lopetettiin siihen. Hetken kuluttua uusi yritys ja jos nyt teki hienosti niin kehut ja palkka. Saatiin me se seuraaminen jotenkin rullaamaan lopussa. Tehtiin myös luoksetuloa, missä Senni palkkasi yllätyspalkalla taakse, kun vapautin. Hessu teki aika hyvän viimeisen pysän ja oikein hypähti taaksepäin palkkauksessa. 

Muiden vuorolla tehtiin myös uutta VOI -seuraamista (pientä L:ää). Hessu muisti hienosti seisomisen ja maahanmenon, vaikka ollaan lähinnä nyt liikkeestä istumista treenattu. 

Lopuksi kaikkien kanssa häiriöpaikkamakuuta, me ohjaajat oltiin näkyvillä, mutta Senni häiriköi (heitti kapulaa, antoi käskyjä, kutsui koiria ym). Tässä kaksi kuvaa makaajista ja Sennistä. 

WP_20150525_005.jpg

WP_20150525_004.jpg

Kaikki pysyivät hyvin. Laitettiin yksitellen maahan ja yksitellen ylös. Kerran sanoin Hessulle "Ö-ÖÖ" kun heilutteli liikaa viereiselle labbikselle häntää (joka kyllä on myös uros). 

Ruokailujen yhteydessä ollaan päivittäin hiottu kaukoja, välillä hienosti ja toisinaan sitten taas ei. Kohta taas vähän pihatokoa.