Eilen Milon ja Hessun kanssa kaarihalleille tokoilemaan ja Frodo pääsi taas samaan aikaan Kirkkonummen keskustaan lenkille.

Olin huonosti suunnitellut treenit, joten tehtiin sitten ihan mutu -tuntumalla. Milo ensin treenailemaan.

Milon kanssa aloiteltiin ruutuun lähetyksillä. Vuorotellen niin, että ruudussa pieni nami ja vapautus namille sekä lähetys ilman palkkaa, jolloin käskin ruutuun makaamaan. Kertaalleen myös liike kokonaisuutena (vaati kyllä kaksi "seuraa" käskyä, mutta tuli sitten kyllä hienosti). Hyvät ruututreenit, ei yhtään hutia  ja vauhtikin oli hyvä :)

Milon luoksetulon seisominen edelleen huono paitsi taka- tai etupalkalla (silloin pysähtyy kuin seinään) ei se taida sitä koskaan oppia ilman palkkaa (huoh). Vähän aikaa kun tehdään palkalla, niin sitten saattaa onnistua kertaalleen ilman palkkaa. Tehtiin myös liike kokonaisuutena ja maahanmeni hyvin. Eli lähinnä siis sitä seisomaan pysähtymistä treenattiin.

Liikkeestä istuminen meni kerran seisomiseksi, mutta sen jälkeen onnistui hienosti. Liikkeenohjaajan kanssa seuraamiskaavio, missä poikitti hirmuisesti, perusasennot hitaat, eli aika huonosti.

Tunnistusnoudoissa toi joka kerta oman, mutta ekalla kerralla koski nenällä myös toiseen ja lisäksi huiteli tassuilla niitä muita kapuloita ympäriinsä. Loppukerrat olivat rauhalilsempia ja hyvä.

Tasamaametallinoudot loistavat, samoin puukapulalla hyppynoudot (oli kyllä agi-este, kun meidän puolella hallia ei ollutkaan tokoestettä käytettävissä). Kaukokäskyt narupallo etupalkkana hienot. Ihan ei kyllä mennyt putkeen Milon treenit ja tuli kyllä sellainen ole, että ei me me mihinkään VOI -kisoihin nyt mennäkään.

Hessu tuli halliin nelivedolla ja loikkasi heti oven vieressä olleelle agipöydälle, mistä kailotti hau-hau-hau kaikille. Kun ruvettiin hommiin, hiljeni kyllä heti. Luoksetuloja tehtiin (taisi ensimmäisessä ennakoida) loput hyvin, hyppynoutoja sillä agi-esteellä (puu ja metalli) molemmat hienosti. Seuraaminen tuntui poikkeuksellisen hyvältä, oikea paikka, kontakti ja suoruus (treenattiin myös niitä täyskäännöksiä). Ensi kerralla täytyy muistaa ottaa pari peruutusaskelta siihen käännöksen yhteyteen, niin saadaan se takaosasto paremmin mukaan. Väliin Hessu sitten teki innolla putkea, agi hyppyä ja A:ta. Paikkamakuuta Eetun kanssa (ekalla kerralla molemmat nousivat), loppukerrat hienosti. Hessu pysyi sekä namin kanssa että ilman namia. Liikkeestä seisominen meni hiippailuksi ja maahanmeno yhtä tahmeaa kuin yleensäkin. Päälimmäisenä jäi mieleen, kuinka innoissaan ja hyvin se osaa noi agijutut....meillä taitaa polkea noi tokot ihan paikallaan, eikä päästä eteenpäin huoh! Maanantaina ollaan menossa Hessun kanssa tokopäivään, josko sieltä saisi apua ja intoa lisää.

Kohta ratsastamaan 1,5 tunniksi.