Eilen taas kurvattiin Milon kanssa iltasella tokotreeneihin. Omille ryhmäläisille tehtiinkin ylläritreenit ja treenattiin BH:n tottisosuutta. On se jännä miten tokotreenaajilla ei yleensä ole mitään ongelmaa ilmoittautua vaikka toisissaan kiinni eikä henkilöryhmässä. Täytyy patistaa koko ryhmä BH -kokeeseen

Me kouluttajat sitten omalla tunnilla treenattiin tokoa. Paikkamakuussa oli siksi vain kouluttajien koirat. Yritin ottaa kuvankin kännyllä....tuo valkoinen piste on Milo.

Olipa outoa kun oli niin vähän koiria, yleensähän meillä on pitkäsivu pakattuna tosi tiiviisti. Täytyy joskus ottaa sellaisestakin kuva.

Paikkamakuun jälkeen tehtiin heti alkuun luoksetulo, joka oli hyvä. Sitten taas hinkattiin liikkeestä seisomista, joka sujuu jo hyvin. Ongelmana on edelleen vino sivulle istuminen lopuksi. Siksi treenattiinkin sivulle tuloja edesta sivuilta ja joka puolelta. Hiukan oli nyt Milolla sivulletulot hukassa.

Liikkeestä maahanmeno onnistui sitten toisella, kun ekalla ennakoi sen seisomiseksi. Niin kauan väännettiin, että lopulta sain kummatkin liikkeet onnistumaan ja PERÄKANAA!

Seuraamista ja käännöksiä tehtiin myös ja havaittavissa oli reipasta edistämistä ja poikittamista. Kyllä se oikea paikka sieltä sitten lopulta (ainakin hetkeksi) löytyi ja siitä tietty hyvä palkka.

Luoksetulo tehtiin myös liikkurin kanssa ja hyvin Milo pysyi, vaikka ajattelin että se lähtee liikkeenohjaajan käskystä tulemaan. Muuten oikein hyvä, mutta taas se venkura sivulle tulossa.

Sitten me tehtiin Milon rakastama eteeeeeen meno koko maneesin pituudelta :) Milo pysyi ihmeen hyvin seuraamisessa ennen lähetystä, joskin askeleet olivat steppaavat ja ilmavat ylöspäin (heh).

Vielä taidettiin tehdä kaukokäskyt ilman takapalkkaa (hyvät). Ja vähän seuraamista. Loppuaika riehuttiin narupallon kanssa ja juoksutin Miloa sen kanssa. Kivaa oli taas!

Tällainen väsynyt Rokki -kissu meitä odotti kotona kun tultiin: