Tänään huristettiin jo aikaisin aamupäivällä Merille, jonne saapui myös Hanne ja "malamuuttilauma"

Kahvien ja herkuttelun jälkeen suunnattiin lähi pelloille, missä Fanta ja Hessu rallitti ja pienen pieni pentunen hämmästeli isompien vauhtia. Tässä pari kännykuvaakin:

Merin takapihalla sitten isompien malamuuttien sekä Fantan kanssa tokotreeniä. Hessun kanssa paikkamakuu jälleen niin, että namipurkin kanteen namit Hessun eteen. Pysyi ihan ok, tein kahdessa lyhyehkössä pätkässä. Sitten Hessu sai harjoitella puukapulan luovutuksia, minä istuin tuolissa ja heitin kapulaa maahan. Nämä hyvin, vaikka oli häiriötä ympärillä. Loppuun matallikapulan pitoa suussa, kun istui mun edessä ja yllättäen Hessu piti ihan hyvi kapulasta.

Sitten tehtiin lyhyeltä pätkältä luoksetuloa. Ilman käsiapua tuli vinoon, joten otin loppukerrat edelleen käsiavulla. Seuraamiset ja perusasennot ihan ok. Otettiin ihan pienen pieniä seuraamispätkiä. Treenattiin myös namikädestä luopumista, eli Hessu istui mun sivulla ja sen piti pitää katsekontaktia, vaikka siirtelin namikättä sen toiselle puolelle, nämä jo ihan hyvin.

Kotona Hebe sai sitten hetken levätä, jonka jälkeen tehtiin Milon, Frodon ja Hessun kanssa remmilenkki. Aika väsynyt on tuo Hessulainen parhaillaan.