Nimittäin treenaamisesta. On liian kuuma, Hessu ei osaa, eikä kumpaakaan huvita :(

Eilen mentiin yhteistreeneihin, onneksi taas hiukan ajoissa, niin päästiin edellisen ryhmän kanssa vähän muistelemaan paikkamakuuta ja Hessu sai muutenkin koirahäiriötä kahden ryhmän treenatessa. Oltiin ensin ryhmän mukana luoksepäästävyydessä (hyvin Hessu muisti, kun sanoin sille, että "tuomari tulee", ei hyppinyt vaan kökötti paikoillaan). Muistan kuinka vaikeaa ALO -luokka -aikana tuokin oli Hessulle opettaa, ei olla sen jälkeen sitä treenailtu, mutta jotain se siis muistaa kuitenkin. Paikkamakuu ALO tyyliin, jätin Hessulle remminpätkänkin kaulaan, kun vaikutti alkuun niin levottomalta uusien koirien joukossa. Hessu oli valkkaripojan ja vesikoiran välissä. Paikkamakuussa oli hienosti ja suurimman osan ajasta makasi pää maassa.

Meidän omissa treeneissä ei meitä sitten ollutkaan kuin kaksi koirakkoa. Hessun kanssa sitten kahdestaan tehtiin vähän luoksetuloa (ei onnistunut pysähdykset, kun vasta takapalkalla). Mun kautta kiertoa ja pysäytyksiä, mutta Hessu oli jo aika läkähtymispisteessä ja vauhtikin sellaista laahustamista. Kaukojen seiso - maahan ja seiso - istu, nekin vaan sinne päin. Pari suhteellisen hyvää jonka jälkeen lopetettiin.

Seuraamista sivuille, eteen ja taakse sekä pidempi pätkä seuraamista eri tempoilla. Seuraamiset meni ihan kivasti ja kontakti pysyi, peruutti myös suoraa per -käskyllä. Liikkeestä istuminen myös ok.

Sitten lähdettiin kotiin ihan läkähtyneinä. Täytyy nyt vielä miettiä sitä kokeeseen osallistumsita, ei tunnu kyllä yhtään siltä, että kannattaisi kokeeseen mennä. Niin ja missä mun motivaatio!!!!