Hessun kanssa olimme torstaina ohjatuissa tokoissa. Kouluttajan lisäksi meitä oli paikalla kaksi koirakkoa, joten saimme hyvin intensiivistä opetusta :) Ennen muiden tuloa tein pitkältä, pitkältä matkalta kertaalleen luoksetulon (oikein hyvä) ja lopuksi vielä niin, että palasinkin sieltä pitkältä Hessun sivulle ja siinä palkka. Nämä menivät loistavasti.

Luoksepäästävyys meni tällä kertaa aivan loistavasti ja Hebe katsoa killitti vain minua ja "tuomari" sai kopeleoida rauhassa.

Paikkamakuu ei sitten meinannut onnistua millään (grrr..). Lähti nimittäin hiippailemaan jonkin ajan kuluttua ja ennakoi myös perusasontoa. Piti ottaa etupalkkanamit käyttöön...sitten onnistui nuo molmmat. Tein treenien ohessa aina odotellessa pikku paikkamakuita ja rupesihan se lopuksi onnistumaan. En tiedä mikä tässä nyt sitten taas oli.

Alo -hyppy oli todella hyvä, tehtiin ihan kisamaisesti. Yhdellä kerralla kyllä hiukan siirteli jalkoja seisoessaan ennen perusasentokäskyä.

Liikkeestä maahan meno tökki myös, lopulta kun tehtiin paljon erikseen maahan menoja, sujui se liikkeestäkin. Loppuun vielä paljon erikseen maahanmenoja. Näitä täytyy nyt taas ottaa ohjelmistoon (en ole niitä nyt niin kovasti tehnyt, kun keskityttiin seisomiseen).

Liikkeestä seisominen olikin loistava kisamaisesti tehtynä. Tehtiin vielä sellaista treeniä, että seuuraaminen, käsky seiso ja heti kun kaikki jalat pysähtyneet pallo taakse palkaksi. Tällä saatiin pari tosi täpäkkää pysäytystä.

Seuraamisia otin hiukan yksikseni ja ne olivat taas ihan loistavia, myös seisomisen ja maahanmenemisen yhteydessä. Mitenköhän saisi tuon koko Hebe -paketin toimimaan kerralla .

Hessu on taas päässy paljon uimaan ja Frodokin innostui viimekerralla kunnolla uiskentelemaan Heben kanssa sen kurassa läträämisen lisäksi :)

Milolta poistettiin viime viikolla tikit (tai siis sellaisia niittejähän ne oli...) ja lisäksi leikattu jalka kuvattiin ja taivuteltiin. Lääkäri totesi, että ko. jalka on hyvin käytössä, ei arista ja täysi liikerata. Haava oli hyvässä kunnossa. Minun mielestäni Milo jopa on suosinut tätä leikatun jalan käyttöä, joten kuvattiin myös oikea polvi. Oikea polvi oli kuvissa siisti, mutta hiukan "täyttynyt" ja lääkärin mielestä "alkava" löysyys :( Nyt toivotaan, että oikea polvi ei menisi tässä samassa, tai jos menee niin vasta sitten kun vasen on täysin parantunut. Asia tarkastetaan seuraavassa tsekissä, joka on 6 vkoa leikkauksesta. Ensi maanantaina Milolla on varattuna fysioterapia ja saa myös toisen cartrophen piikin (saa niitä yhteensä 4 ja vaikutus on kuurin jälkeen jopa 6 kuukautta). Milolta lopetettiin myös viime viikolla kipulääke ja on ollut ihan iloinen ja voinut hyvin. Lenkkejä on vähitellen pidennetty ja lisätty. On saanut nyt olla myös aika paljon ilman kauluria, varmuuden vuoksi on vielä öisin pidetty.

Tänään lähdemme Frodon kanssa kouluttamaan hakua, kivaa :)