Eilen  Frodon kanssa oltiin kentällä ajoissa ja otin heti alkuun vähän ruututreeniä. Ruutu sujui oikein hyvin, tein jopa kerran koko liikkeen joka oli loistava. Muuten lähetin ruutuun eri puolilta ja menin ruutuun palkkaamaan. Toivottavasti tämä ruutu onnistuisi nyt seuraavissa kisoissakin.

Sitten treenattiin kaukoja takapalkalla. Laitoin ohuen kepin Frodon etujalkojen eteen, eikä kyllä edennyt tippaakaan eli tällä kertaa meni kaukot hyvin.

Otin myös liikkeestä istumisen ja lelu lensi palkaksi heti kun istui. Tehtiin myös seuraamista sivuille, taakse ja eteen ja myös liikkeellelähtöjä. Frodo oli hyvin kuulolla ja piti kontaktia kivasti.

Sitten Frodo sai huilailla puolisen tuntia.

Otettiin kahden ukon kanssa ilmasutreeniä irtorullilla, kumpikin ukko siirtyi kerran eli yhteensä neljä ukkoa. Yhdellä kerralla rulla putosi mun jalkoihin, mutta en ole varma pudotinko minä vai Frodo. Muuten siis rullat tulivat erittäin kauniisti minulle käteen asti ja Frodo kiertää automaattisesti sivulle valmiiksi ja sitten vaan näytölle. Rullat tulivat myös komeesti eteenpäin, kun tehtiin ilmasut "kolmiomallilla". Vikalla ukolla lelu, muilla namit. Tämä olikin kiva ja palauttava treeni kisojen jälkeen. Tehtiin treeniä isolla nurmialueella ja saatiin pitkät matkatkin. Lopuksi vielä heittelin Frodolle lelua ja leikittiin.

Frodo sitten taas hetkeksi lepäämään autoon.

Ihan lopuksi vielä kaksi kertaa tunnari liikkeenohjaajan avustuksella. Tehtiin asfaltilla ja oli aikamoinen myräkkäkin (tuuli puhalsi hiekkaa, risuja ja muuta roskaa kovalla vauhdilla). Ensimmäisellä kerralla Frodo haisteli kaikki kapulat kahteen kertaan, mutta toi kuitenkin oikean (hitaasti kylläkin). Toinen kerta meni paremmin ja piti kapulastakin kunnolla kiinni. Palkaksi namia ja suuret kehut. Ympärillä pyöri monta koiraa ja osa haukkuikin, mutta häiriöistä Frodo ei välittänyt.

Sitten lopeteltiin Frodon kanssa.

Tänään Frodolla on vapaapäivä ja taidan treenailla vähän Milon kanssa.