Tänään olikin ihan oiva sää treenailla hakua ja vasta ihan treenien lopussa alkoi pieni vesisade. Koirakoita olikin oikein ennätysmäärä eli kymmenen.

Frodolle helppo ja motivoiva treeni (ja sellainen, että en joutunut loukkaamani varpaan takia juoksemaan). Frodo otettiin radalle toisena ja Frodolla oli kiintorulla kaulassa, mutta suorapalkat.

Enismmäinen lähetys oikealle, mistä etukulmasta löytyi ukko ja namia suorapalkaksi. Frodo oli oikein innoissaan ukolta tullessaan. Sitten lähetys vasempaan etukulmaan ja hyvin Frodo upposi ja ylitti komealla loikalla ison kaatuneen puun eikä pyrkinyt sitä väistämään. Ukko löytyi täältäkin etukulmasta ja namit suorapalkaksi. Sitten taas lähetys oikealle ja ukko löytyi helposti ja namipalkka. Seuraavaksi lähetys vasemmalle ja hienosti jälleen. Seuraava lähetys oikealle ja Frodo teki liian matalan piston ja palasi keskilinjalle (mun olisi pitänyt tajuta kutsua se takaisin jo heti kun lähti etenemään liian matalaa pistoa). Uusi lähetys ja nyt upposikin loistavasti ja ukko löytyi oikealta takakulmasta ja jälleen suorapalkka namilla. Viimeiseksi lähetys vasemmalle ja Frodo lähti hyvin ja ylitti jyrkän kallion ja kuin suoraan oppikirjasta lähti etenemään takalinjaa ja löysi ukon takakulmasta. Palkaksi TAISTELUA lelulla ja voi että Frodo tykkäsi. Maalimies malttoi sen kanssa peuhata keskilinjalle asti ja Frodo oli tohkeissaan :) Keskilinjallakin vielä heiteltiin Frodolle lelua ja repuilta sai sitten kantaa sen autolle.

Oikein hyvä motivaatiotreeni Frodolle. Rata oli reilun aloluokan radan pituinen ja Frodo oli ihan innoissaan treenien jälkeen. Rata oli kyllä suhteellisen helppo, mutta se sopikin näihin motivaatiotreeneihin hyvin. Frodo ei yrittänyt valeita vaikka kiintorulla oli kaulassa koko treenin.

Ensi viikonloppuna onkin tiedossa hakutreenit sekä la että su ja vielä en ole varmasti päättänyt kumpiin treeneihin otan Frodon ja kumpiin Milon, mutta ainakin pari umpparia pitäisi ottaa molemmille (mennään samalle radalle kumpanakin päivänä).

Treenien jälkeen pidettiin Frodon kansa reilun tunnin lepotauko ja sitten koirien kanssa lenkille. Kävelin noin neljän kilsan lenkin ja varvas kestää suhteellisen hyvin kävelyä tasasella maalla, mutta epätasaisessa metsässä otti vielä kipeää, joten tehtiin lenkki sitten metsätietä pitkin. Eiköhän jalka kuitenkin pian ole kunnossa.

Milon ja Nasun pennut syntyivät viime yönä ja maailmaan putkahti 2 urosta ja 6 narttua. Emä ja pennut voivat hyvin :) Oikein paljon ONNEA vielä tätäkin kautta Nasulle perheineen!!!