Tällä viikolla ei ole otettu yhtään treeniä koiruuksien kanssa. Ollaan vaan lenkkeilty ja koirat ovat riehuneet keskenään ja vaan maata röhnöttäneet sisällä. Onneksi saatiin vihdoin edes vähän lunta, kun oli niin kamalan pimeää iltaisin. Meinasi tulla jopa hätä, kun yhdellä lenkillä loppui otsalampusta paristot....ja oli siis ihan pilkkosen pimeää. Selvittiin kuitenkin kotiin.

Tuntuu, että aika ei riitä mihinkään ja tukka putkella saa painaa paikasta toiseen. No, sunnuntaina on maneesitreenit ja otan pelkän Frodon, niin saadaan kunnon palautustreeni kaksista kisoista. Sitten seuraavana viikkona ajattelin raahata myös Milon maneesille...saas nähdä mikä show siitä tulee (Milo ei siis ole ikinä maneesissa käynytkään...).

Meidän hakuryhmän viimeiset treenit tälle vuodelle pidetään lauantaina 15.12. ja samalla pidetään ryhmän kesken pienet pikkujoulut :) Sitten treenejä jatketaankin vasta viikolla 2. Täytyy miettiä, josko ottaisin Frodon näihin viimeisiin hakutreeneihin.

Toivon todella, että Frodolle ja Mantalle syntyisi edes pari sinistä ja pari punasta pentusta. Tästä linkistä pääsee ko. kasvattajan kotisivuille: http://personal.inet.fi/koti/casmars/Casmars.html