Sunnuntaina oli Frodolla taas hakukisat ja sekä henkilöetsintä että esineruutu menivät  huonosti. Tottista ei sitten otettu laisinkaan.

Ukkoja löytyi kaksi ja sitten loppui aika. Saatiin ottaa se kolmas ukko harjoituksena ja se menikin hyvin (Frodo teki upean tyhjän laatikon ilman valetta ja sitten lähetin toiselle puolelle, mistä löytyi ukko ja hyvä ilmasu). Varmistin vielä molemmilta umpipiilon ukoilta ja sanoivat, että kyllä Frodo kävi ihan piilolla asti hakemassa rullan. 

Ekan löydetyn ukon jälkeen Frodo teki taas valeita. Ensimmäisen valeen hyväksyin ja Frodo vei minut ja tuomarin metsään kuusen alle (jossa ei siis ukkoa). Teki heti perään toisen valeen, jota en hyväksynyt ja teki vielä toisen ukon löytymisen jälkeenkin yhden valeen mitä en hyväksynyt. Eli ihan puihin siis nämä kisat. Frodo oli muutenkin tahmea ja sitä sai lähettää monta kertaa ennen kun lähti uppoamaan (söi vaan ruohoa). Frodo sai intoa etsintään vasta, kun kisa oli meidän osalta  jo ohi ja sain tuomarilta luvan haetuttaa ylimääräisenä sen viimeisen ukon. Aiheutankohan minä omalla jännityksellä tämän Frodon "lamaantumisen" kisoissa?

Otettiin kuitenkin vielä esineet ja ensimmäinen esine tulikin suhteellisen kivasti, mutta sitten tuomarin mukaan Frodo kävi haistelemassa kaksi muuta esinettä, mutta jätti ne, eli ei tuonut. Siellä se pyöri esineellä, kun aika loppui. Eli surkeesti myös tämä.

Olen tässä miettinyt, että en varmaankaan pariin vuoteen lähde Frodon kanssa kisoihin, ellei nyt ihmeitä tapahdu (mitä suuresti epäilen). Harmillista vain, kun karjakoiria kilpailee niin harvakseltaan PK-puolella. Onneksi ainakin yksi karjis on tällekin vuodelle tuloksen tehnyt, jolloin ei ainakaan kolmeen vuoteen menetetä karjiksilta PK-oikeuksia.

Torstaina otan varmaankin Frodon hakuryhmään Milon, jotta saan neuvoja, miten sen kanssa edetään ja vastaavasti lauantaina Milon treeneihin Frodon. Frodolle palauttava, varmaankin vain suorapalkkaukkoja.