Perjantaina otin Milon mukaan töiden jälkeen ja ajeltiin tokotreenipaikalle. Ohjatut treenithän on nyt tauolla, mutta paikka on käytettävissä :)

Ensin Milo sai noutaa dummyä vedestä ja siitähän se tietty oli aivan innoissaan. Heitin sitten dummyn niin pitkälle kun jaksoin ja Milo lähti innoissaan noutamaan. Valo tuli niin, että Milo ei nähnyt missä dummy kellui ja se yritti tuoda mulle kaikki lumpeenlehdetkin. Yritin sille kyllä huitoa, että tuolla se ulapalla kelluu.... No Milo lähti uimaan jo rantaan ja sitten vielä rannassa näytin sille, että tuolla se on ja Milon ilme oli kyllä hauska, kun se tajusi että "tuollahan se tosiaankin on" ja lähti vauhdilla hakemaan. Milo olisi tietty uinut vaikka kuinka kauan, mutta lopetettiin ja mentiin treenaamaan.

Aloiteltiin parin kilon noutokapulalla noutoja. Milo oli ihan innoissaan ja pari kertaa yritti varastaa lähdössä, mutta sain sen kiljaistua takaisin. Noudot muuten hyvät ja tietty reippaat, kun Milo tekee täysillä. Puremista oli nyt huomattavasti vähemmän mitä yleensä. Tehtiin nelisen noutoa ja heitin aina niin pitkälle kun jaksoin. Palkka nameilla irrotuksen jälkeen edessä.

Aina välillä otettiin seuraamispätkiä ja käännöksiä sekä pysähdyksiä. Nämä ihan ok.

Luoksetuloa pitkältä matkalta ja ekalla kerralla Milo yritti karata hakemaan maassa olleen noutokapulan välillä, mutta tiukka "ei" sai sen muuttamaan mielensä ja tuli loppumatkan hyvin. Ongelmia olikin sitten siinä, että jostain syystä Milo oli päättänyt, että tulee suoraan sivulle. Tätä sitten väännettiin ja lopulta sain sen ymmärtämään ja otettiinkin loppuun pari onnistunutta läheltä suoraan eteen luoksetuloja jotka suhteellisen suoriakin.

Paikallamakuussa lähti ekalla jätöllä hiipimään perään, mutta sitten jäi hyvin. Etenin todella pitkälle ja seisoskelin siellä pitkään. Sitten palasin niin lähelle, miten tokossa yleensä aloluokan paikallamakuu on ja siitä sitten hetken päästä sivulle ja palkka maahan.

Liikkeestä istuminenkin meni ensimmäisellä kerralla makaamiseksi, mutta sen jälkeen meni oikein hyvin ja nopeasti istumaan ja palkka lensi välittömästi taakse.

Seuraamiset ja täyskäännökset olivat kyllä erittäin hyviä.

Sitten kun kerrankin oli tilaa (ja paljon, kun paikalla ei ollut ketään muuta) heitin Milolle lelua joka suuntaan niin pitkälle kun jaksoin ja voi että Milo tykkäsi ja paineli niin lujaa, kun koivistaan pääsi.

Oli muuten aika hauska, kun treenipaikalla paistoi kuuma aurinko eikä tippaakaan sadeta (maakin täysin kuiva), mutta mennen tullen ajomatkan satoi aivan kaatamalla :)

Ai niin maanantaista alkaa vihdoinkin meikäläisellä loma (JEE)!! Kohta lähden koirien kanssa lenkille. Täällä odotellaan myös malttamattomana tietoja karjisten erkkarista, kuin on mennyt???