Meillä piti olla ohjatut treenit, mutta ohjaajaa ei näkynyt. Tehtiin sitten alkuun yhdessä paikkamakuu, jonka jälkeen omatoimitreeniä. Hessun kanssa tehtiin ennen treenien alkua pieni kävelylenkki Veikkolan keskustassa. Tämän jälkeen treenattiin kahdestaan kentällä paikkamakuuta ja jostain syystä Hessu ei olisi millään jäänyt sinne makaamaan, vaan pomppasi heti maassa käydessään takaisin ylös. Lopulta Hessu asettui sen verran, että sain sen jäämään maahan (jätin namit eteen). Tehtiin pieniä pätkiä noin 6 metrin välimatkalla eri paikoissa kentällä. Kotona olen treenannut maahanmenoon vauhtia ja vapauttanut sen aina heti, kun menee maahan. Luulen tämän nyt vaikuttaneen tähän ylös pomppaamiseen, joten kotonakin siirryimme takaisin siihen, että maahan mentyään jätän sen paikkamakuuseen, palaan vierelle ja vasta sitten vapautus ruokakupille.

Yhteispaikkamakuussa oli edelleen hiukan vaikeuksia siinä, että sain Hessun pysymään maassa. Pysyi kyllä sitten etupalkalla todella hyvin. Ryhmä teki VOI -paikkamakuun, mutta minä jäin noin 5 metrin päähän ja välillä kävin vapauttamassa ja sitten taas uusi paikkamakuupätkä.

Tämän jälkeen treenailitiin vähän noutoa, perusasentoa, seuraamista ja luoksetuloa suoraan sivulle. Lopuksi tehtiin ensimmäistä kertaa tunnaria, eli Hessu sai etsiä lehtien alle piilotettua "omaa" kapulaa. Ensimmäisellä kerralla oli vähän ihmeissään ja annoin käsimerkkejä avuksi, mutta tämän jälkeen hienosti ;) Kohtahan se on jo yhtä hyvä kuin Milokin. Pureskelua oli hiukan havaittavissa, mutta jos vaan maltan rauhoittaa tilanteen, kun Hessu on kapula suussa mun edessä, niin pureminenkin loppuu. Tämä olikin kiva treeni, täytyy tehdä kotona lisää :)

Kotona saivat sitten Milo ja Hessu juosta ja leikkiä ihan täysillä. Onneksi pihavalot valaisivat takapihaa sen verran, että itse näin siinä kököttää, kun koirat juoksivat täysillä ;) Frodolle heitin aina välillä kongon kanervikkoon etsittäväksi. Lopulta Milo ja Hessu jaksoivat maata vain kyljellään nurtsilla.