Eilen illalla ratsastustunnilla. Olikin pitkästä aikaa hyvä ilma, eikä liian kuuma. Hiukan kyllä häiritsi hiekkakentän pöllyäminen. Menin pitkästä aikaa Ellalla. Oli kyllä oikein hyvä tunti ja Ellakin meni hienosti ja reippaasti ja kerrankin laukka meni suorastaan upeasti :)  Ellan laukka oli todella lennokas ja takajalat hyvin mukana, aivan ihanaa, olisin voinut laukata vaikka kuinka pitkään. Ellan iso askel sopii minulle (ja selälleni) todella hyvin. Yritin itse keskittyä omiin käsiini ja välillä ne taisivat pysyäkin oikealla paikalla ja kyynärpäät alhaalla...ehkä tämä vanhakin oppii jotain uutta...joskus (heh).

Eilen hain koirillekin ruokatäydennystä Murren Murkinasta ja molemmat pakkaset on täpötäynnä. Tänään sekoitin koirien aamuruokaan ison köntin sydänjauhelihaa ja yllättäen meidän Rokki -kissakin tykkäsi siitä kovasti (josko se Rokkikin rupeaisi vielä ymmärtämään raakaruuan päälle...). Timbellehän maistuu lähes kaikki, mikä koirillekin (poro taitaa olla anut, mistä se ei pidä).

Täällä vähän satelee ja haettiin äsken hiukan märät kissat ulkotarhasta ja nyt niillä on hirveä hepuli päällä...

Mukavaa viikonloppua kaikille lukijoille. Itsestä tuntuu jo ihan syksyltä, kun vettä satelee ja töissäkin on oltu jo viikko.