Tuntuu, että millään ei ehdi istahtaa blogia päivittämään. Ollaan Hessun kanssa vaihtelevasti treenailtu tokoa, mikä on ihan hyväkin sillä kokeet lähenevät hurjaa vauhtia. Ollaan myös jatkettu pitkiä ylimääräisiä lenkkejä, aina kun suinkin ehditään. Tähän alkuun pari kuvaa yhdeltä tämän viikon lenkeistä.

WP_20150423_003.jpg

WP_20150423_006.jpg

WP_20150423_004.jpg

Vanhuskoiratkin on olleet ulkona tosi paljon. Pihatöissä ovat apuna ja Frodo mennä touhottaa omiaan ympäri tonttia, kun taas Miloa saa väistellä, kun se haluaa kieriskellä aina juuri siinä kohdassa nurmikkoa, missä minä haravoin. Kissojen ulkotarha on puunattu kesää varten ja ovatkin siellä olleet jo pariin otteeseen lämpiminä päivinä (Timbe enemmän kuin Rokki, sillä Timbe viihtyisi siellä vaikka kokoajan). Paavali -konnankin ulkoaitauskehikko on valmiina käyttöön, kunhan vaan saadaan tarpeeksi lämpimät kelit. Paavali on kyllä saanut jo runsaasti tuoreita voikukanlehtiä ja tykkää niistä tosi paljon (se tulee ihan suu auki vastaan, kun näkee, että voikukanlehtiä on tulossa). 

Viime sunnuntaina vihdoin myös meidän ratsastusryhmä pääsi korkkaamaan ulkokauden (meidän tunti on niin myöhään ja kelit on olleet huonot juuri meidän tunnin aikaan tähän asti). Ratsuna minulla oli Eemeli ja ai että oli upea tunti. Tehtiin suht. vaikeaa harjoitusta missä ensin ravissa avotaivutusta, sitten nostettiin laukka niin, että avotaivutus jatkui ja lopuksi vielä laukka jatkui sulkutaivutuksessa. Eemeli tuntui oikein hyvältä ratsastaa ja harjotusravissakin oli Hessun jälkeen ihan hyvä istua (vaikka on aika pompottavaa myös Eemelillä). Huomenna sitten taas ratsastamaan :) Kevät on kyllä mahtavaa aikaa ratsastaa ulkona, kun ei vielä ötökätkään vaivaa.

Sitten Hessun treeneihin. Hallitreeneissä on ollut melko vähän porukkaa ja viime ma oltiin ensmmäinen puolituntia ihan kaksin Hessun kanssa. Sitten saatiin onneksi toinen koirakko kaveriksi. Ekalla puolituntisella tehtiin muut VOI -liikkeet paitsi tunnari ja paikkamakuu. Toinen ohjaa avusti sitten meitä tunnarissa ja tehtiin myös kahden koiran voimin paikkamakuu. Ruutuun ei alkuun meinannut Hessu löytää (meni sivusta, kun teki kiemuran luokstulo merkkien luo). Muissa liikkeissä ei tainnut ongelmia olla. Luoksetulotkin saatiin hyväksi takapalkalla. Lopuksi pyysin toista koirakkoa kiertelemään Heussua, kun se oli makaamassa paikallaan. Tässä pieni kuvasarjakin. Pää Hessulla liikkui, mutta hienosti pysyi :) Tuo toinen koira on pari kertaa Hessun kanssa treenannut samaan aikaan, eli sellainen "puolituttu".

WP_20150420_006.jpg

WP_20150420_004.jpg

WP_20150420_007.jpg

WP_20150420_005.jpg

WP_20150420_009.jpg

Kotipihalla on tehty kaukoja (yritetään saada sitä matkaa reippaasti lisää, ilman että takajalat liikkuu), ruutua ja luoksetuloa. Tänään voisi tehdä taas saman setin (kaukoja tehtiinkin jo aamuruuan kanssa). Nyt täytyy ruveta siivoamaan, jotta ehtii vielä pihahommiinkin tänää (huomiseksi on nimittäin luvattu taas sadetta).

Hyvää viikonloppua lukijoille :)