Eilen menin ajoissa kentälle ja tehtiin Frodon kanssa ruututreeniä. Tuntui taas olevan ruutu "hukassa". Kyllähän se sieltä sitten löytyi, kun aikamme tahkottiin. Otettiin vielä luoksetulotreeniä seisomaan pysähtymisen kanssa sekä suoria luoksetuloja. Näiden jälkeen Frodo pääsikin uimaan ja voi että se tykkäsi :) Sitten tehtiin pieni hihnalenkki ja Frodo autoon odottelemaan oikeita treenejä.

Otin alkuun vieraalla kapulalla pari hyppynoutoa, jotka ihan ok, ehkä hiukan vino luovutus. Sitten otin pari noutoa vieraalla metallikapulalla ja nämä kanssa ihan ok. Pitkältä matkalta maasta - seiso -vaihto ei kaukkareissa aluksi onnistunut millään. Otettiin sitten vähän lähempää ja sitten pidemmältä ja sitten onnistui jo suhteellisen hyvin sarjakin.

Paikallamakuussa oli kerrankin ihan reilusti koiria. Osaa koirista palkattiin välillä, osa vapautettiin aikaisemmin yms. hälinää ympärillä. Frodo pysyi aivan loistavasti 4 minuuttia (olin piilossa). Tehtiin liike EVL -liikkeenä eli vuorotellen maahan ja istumaan. Frodo teki todella hyvin!!!

Sitten tehtiin liikkeenohjaajan kanssa kaksi tunnistusnoutoa. Ihan ok, mutta jostain syystä Frodo saattaa mennä ensin oikealle kapulalle ja sitten se haistelee vielä kaikki muut läpi ja vasta sitten tuo sen oman. Pääasia kuitenkin, että se oma sieltä löytyy ja että se ei nostele tai siirrä niitä muita kapuloita.

Sitten mentiin viereiselle kentälle tekemään vieraan tekemä ruutu, joka oli alavalla nurmikentällä. Frodo tekikin tällä kertaa ruudun ihan loistavasti ja sai paljon kehuja ja kävin palkkaamassa, kun seisoi ruudussa. Sitten jätettiin vielä lelu sinne ruutuun ja lähetin Frodon todella pitkältä matkalta ja vapautus lelulle. Sitten leikittiin oikein urakalla.

Otin vielä liikkeestä istumisen ja kerrankin Frodolla oli aivan loistava seuraaminen ja kontakti koko liikkeen ajan ja istuminenkin nopea ja hyvä :))

Lopuksi vielä kaukokäskykimara ylipitkältä matkalta niin, että lelu takana ja vapautus lelulle.

Saattaa olla, että vielä pienet kotipihatreenit tehdään ennen kisoja.

Frodon viime viikonlopun hakukisat menivät totaalisen surkeasti. Aloitettiin henkilöetsinnällä ja ensimmäisen ukon nostamisen jälkeen Frodo teki kaksi valetta ja se lysti loppui siihen. Keskeytettiin sitten kisa. Nyt olen totisesti päättänyt, että hakukisat sai jäädä tähän.

Milon kanssa ei ole treenattu mitään ja se onkin riekkunut Rokki -kissan kanssa sisällä ja lasten kanssa pihalla. Lauantaina pääsee kyllä hakutreeneihin ukkoja etsimään.