Tällä viikolla ollaan koiruuksien kanssa keskitytty lenkkeilyyn :) Tokotreenitkin maneesilla jäivät väliin työjuttujen takia. Ilmat on kyllä olleetkin mahtavat ja juuri lenkkeilyyn sopivat.  

Yhdellä lenkillä tuli sivutieltä nainen ison bassetin kanssa ja kysyi, että onko näkynyt toista, se on karannut? Ei onneksi ollut tullut meitä vastaan ja nainen lähti kävelemään meidän edellä ja karannut koira  tulikin seuraavan mutkan takaa vastaan. Ohituksessa molemmat bassetit möykkäsivät ja myös Milo haukkui vastaan. Siitä tuohtuneena huusin naisen perään, että saadaanko vielä ohittaa uusiksi? Nainen oli todella mukava ja suostui heti. Jätin Frodon paikkamakuuseen tien laitaan (kyseessä siis pieni hiekkatie) ja lähdin Milon kanssa uusintaohitukselle. Milo selvästi vaistosi, että nyt on mamma "tosissaan" ja seurasi remmi löysällä ja erittäin hyvässä kontaktissa naisen ja koirien ohi (koirat haukkuivat hihnoissa), tehtiin vielä täyskäännöskin koirien edessä ja sitten taas toiseen suuntaan ohi. Hurjan hyvät kehut Milolle (kun eihän mulla tietty ollut mitään palkkaa mukana). Sitten vielä huusin Frodolle, että tänne ja sieltähän se tuli täysillä (hyvin oli pysynyt paikallaan), vaikka sen korvien asennosta näki, että sitä vähän huolestutti että mitä nuo räyhäävät bassetit Milolle tekee...;) Ei muuten ole urosbassetti mikään pikkukoira, nainen kertoi, että painavat yli 40 kiloa...meidän Frodo ja Milo ovat molemmat köykäsempiä. Jäi sitten loppujen lopuksi ohituksesta hyvä mieli, kiitos vaan oikein mukavalle naiselle koirineen.

Eilen löytyi meidän kalliolta isot ilveksen jäljet...huiii! Toivottavasti on ollut vaan ohikulkumatkalla. Säikähtäisin kyllä, jos tulisi metsässä vastaan tai istuisi yhtäkkiä ohitettavassa puussa.

Vauhti-raksusta  www.vauhti-raksu.net/ olen tilannut ison satsin raakaruokaa ja heti kun tilaukset tulevat aloitetaan Frodon ja Milon kanssa raakaruokintakokeilu. Milolla on nimittäin ollut niin "mahtavia" ilmavaivoja, että uskon tämän auttavan. Alku tietenkin menee vähän opetellessa, mutta eiköhän tämä tästä. Innolla odotellaan tuotteita. Kotipihaan asti ilmainen kuljetus (luksusta). Huomasin, että tuolta voi tilata myös kissan ruokaa ja hiekat sekä jos päätetään palata valmisruokaan niin myös meidän käyttämää merkkiä (jota on ollut vaikea löytää eläinkaupoista). Ihan loistavaa!

Maanantaina mennään katsomaan meidän mahdollista uutta karvaista perheenjäsentä :) Jos kaikki menee hyvin, niin pääsiäisenä se sitten tulisi. Ihania kuvia ollaan jo saatu. Asiasta lisää sitten maanantain jälkeen.

Sunnuntaina olisi taas Milon hakutreenit ja mun ratsastus. Tänään olisi vihdoinkin  tarkoitus lähteä shoppailemaan uusia ratsastuskamppeita.