Maanantaina 21.1. oli Milon viimeinen kontrollikäynti liittyen polvileikkauksiin. Molemmissa polvissa on täysi liikerata, ei kipuvastetta, luutuminen molemmissa täydellinen ja implantit ehjät. Ei muutoksia nivelrikkomielessä :) Saatiin lupa juoksuttaa Miloa vapaana ilman rajoituksia!

Samassa nukutuksessa rtg-kuvattiin Milon kaikki hampaat, sekä muutenkin tutkittiin purukaluston kunto. Yllättäen hampaat olivatkin hyvässä kunnossa, ei vaadi toimenpiteitä. Yhdessä takahampaassa on pieni ientulehdus (pieni tikku tms. oli jäänyt hampaiden väliin). Nyt sitten pesemme ahkerasti hampaita, jotta tulehdus lähtee. Se yksi hammas, mikä minusta näytti siltä, että pitää poistaa oli myös aivan terve sisältä ja sekin putsaantuu nyt pesemällä. Kulmahampaat on Milolla kuluneet tasaisiksi, mutta onneksi päälle on kasvanut luuta, sekä hermo on vetäytynyt, joten mitään yhteyttä ei ole hermoihinkaan. Loistojuttu!

Milo viimein nukahti eläinlääkärissä, se tarvitsee tosi tujut aineet. Yhdestä piikistä ei nukahda...piti laittaa nukutusainetta taas suoraan suoneen.


Hessun tokokokeet vaan lähenevät (kääk). Tänään taas vuorossa hallitokoilut. Pihalla olen aina välillä treenannut sitä luoksetulon stoppia ja niitä kaukoja. Hiukan myös seuraamista. Tänään otetaan paljon paikkamakuutreeniä....muuta en ole vilä suunnitellut.