Eilen tehtiin iltasella oikein reipas tunnin lenkki metsässä. Bongattiin ainakin viisi peuraa. Ensimmäinen oli jo heti meidän pihalla ja Milo antoi sille kyllä nopeat lähdöt. Frodo taas uskoi heti kun kielsin ja tuli viereen istumaan (hyvä Frodo :).

Ennen ruokailua otin Milon taas sivulle ja palkka naksulla & namilla. Milo pitää jo sivulla istuessaan hyvin kontaktia ja ollaan saatu pidennettyä aikaa hyvin. Naksussa on myös se oiva puoli, että kun naksautan palkan ainoastaan minua silmiin/kasvoihin katsomisesta on Milolta jäänyt se naminyrkin tuijottaminen kokonaan pois ja se automaattisesti katsoo minu kasvoihin. Täytyy taas ensi maanantain treeneissä näyttää vetäjälle miten ollaan edetty ja kysellä jatkoa. Josko vihdoin rupeaisi tämä perusasento sujumaan.

Huomenna on vuorossa Frodon hakuilut ja olen sille ajatellut seuraavanlaista rataa:

Vasen etukulma, ukko ja suorapalkka. Oikealle etukulmaan tyhjä. Vasemman etukulman ukko siirtyy tyhjän aikana radan keskivaiheille. Lähetän Frodon niin että joutuu tekemään laatikkoa ja tällä ukolla olisi ilmaisu irtorullalla ja minä menisin näytölle asti. Tällä välin oikealle puolelle keskikohdan jälkeen (tai riippuen hiukan siitä, kuinka laajan tyhjän Frodo teki) ampaisee ukko valmiiksi. Tämä ukko saisi sitten taas palkata suoraan. Kiintorullaa en laita Frodolle edelleenkään. Katsotaan nyt, millä motivaatiolla Frodo suorittaa ilmasut ja tyhjät, sitten mietitään tarviiko vielä hakea sitä motivaatiota lisää niillä suorapalkkaukoilla (joita siis ollaan viime kerrat otettu).