Frodo ja Milo rallittivat jo aamulla aikaisin pitkin pihaa. Kun olivat oikein väsyneitä otin Frodolle tunnaritreeniä (täytyy katsoa, että se väsyneenäkin osaa :). Otin ensin ainakin viisi kertaa pitkältä sen oman kapulan hakua, nenä toimi erittäin hyvin, mutta se pelleili sillä kapulalla. Toi sen pitäen päästä kiinni, pudotteli, jopa pureskeli. Lopulta kaksi viimeistä oli kaunista tuontia ja niistä kehut ja palkka.

Ensin laitoin kaksi hajustamatonta riviin ja rivin jatkoksi sen oman kapulan piiloon. Frodo hökäs aluksi ja toi ensimmäisen vastaantulleen kapulan ekaksi. Sitten se taas rauhoittui ja haisteli kunnolla ja toi seuraavaksi sen oikean.

Lopuksi laitoin kolme hajustamatonta riviin ja viimeiseksi sen oman hajustetun (vähän piiloon). Kapulat olivat todella lähellä toisiaan. Frodo meni oikein upeesti, aloitti sieltä toisesta päästä ja haistoi kapulan vuorollaan, kunnes tuli se oma ja toi sen kauniisti. Tästä mahtikehut ja palkat ja lopetettiin. Tämä näytti jo sellaiselta suoritukselta mitä sen pitäisi olla (tietysti kapuloita enempi ja matkaa myös). Ollaanhan me tätä kyllä tahkottukin.

Otin koirille sulamaan "broileripötkön" ja kohta lähdetään lenkille, saavat sitten herkutella lenkin jälkeen (Jeppe myös ;).

Iltapäivällä onkin jännittävää, kun mennään katsomaan mahdollista uutta karvaista perheenjäsentä...