Oltiin Hessun kanssa ihan kahdestaan treenaamassa (toki toisella kentällä oli koirakoita). Lopussa Laura tuli paikalle ja liikkuroi meille tunnarin. Kapuloita paljon, namia sivupalkkana. Meni todella hienosti, ei turhaa häsläystä tai epäröintiä kapuloilla. Oma löytyi helposti ja tuli vauhdilla sivulle, mistä vapautus nameille. Eikä ihme, kun Laura oli näin hienosti järkännyt Hessun tunnarikapulat (eihän tuollaisessa voi epäonnistua :)

WP_20140221_001-normal.jpg

Hessu taas pyrki alkuun joka liikkeen välissä (kun ei aktiivisesti tehty, niin lutkuttamaan tuota alustaa). Lutkutti myös jos jätin makaamaan tai istumaan (grr). Huomautin siitä pariin kertaan aika tiukasti. Tämän jälkeen loppua kohden olikin paljon parempi ja lutkutus unohtui. 

Tehtiin 25 metristä ruutuun lelulle juoksuja useampia, heti alkuun ja muiden liikkeiden välissä. Vauhti oli hyvä! Muistin olla käyttämättä käsimerkkiä ja odottaa, että Hessu on spotannut sen ruudun, ennen "ruutu" käskyä. Kaukoja tehtiin myös läksyjen mukaisesti, sekä läheltä että jo vähän kauempaa ohjeen mukaisella etupalkalla. Kaukot oli eilen todella hyvät :) Metallikapulalla leikkiä, innostusta ym. ja Hessu toi hyvin. Täytyy muistaa innostaa pariin kertaan joka treeneissä, sillä pitää paremmin kiinni, kun vähän nostetaan kierroksia. Takaa ottoja sekä puu- että metallikapulalla läheltä. Myös kierron kautta. Lopussa juoksutin kiertoa sekä usemman kerran ensin puukapula suussa ja sitten metallikapula suussa, palkaksi frisbee. Kun innostui liikaa, ei "muka" huomannut tolpan luona kapulaa, mutta kierrätin sitten niin monta kertaa, että huomasi :) Tämä myös selvästi parantaa sitä otetta. 

Hyppyä kolmisen kertaa uudella isommalla puukapulalla ja oikein hyvin :) Tuota painavampaa kapulaa ei myöskään pyörittele suussa. Luoksetuloa ensin seisomaan pysällä ja sivupalkalla ja sitten seisomaan pysä ja maahan meno ja vapautus sivupalkalle (tämä oli oikein hyvä). 

"Lätkää" treenattiin myös. Lopuksi tein taas ihan läheltä, sillä jos lisään matkaa liikaa kerrallaan, jää eteen seisomaan, eli nyt ainakin tämä viikko pelkästään läheltä ja pitää seistä "lätkän" päällä! Peruutusta tehtiin myös sekä sivulla, että minusta poispäin. Liikkeestä istuminen oli hyvä (paitsi ekalla kerralla haisteli sitä maata), tokalla kerralla palkka heti kun istui. Seuraamistakin tehtiin pitkästä aikaa hiukan pidempi matka. Alkuun huono kontakti, joten tehtiin kontaktitreeniä ja myös niin, että palkkanamin jälkeen ei kontakti saa pudota vaan jatketaan jne. Tämä auttoikin ja lopuksi ihan ok seuraamista.

Paikkamakuutakin tehtiin (vaikka muita ei ollutkaan) jätin Heben makaamaan ja menin joksikin aikaa ulos asti ja sitten hyppelin sisällä, kyllähän se pysyi :) Kun menen ulos asti ei edes nuuskuta maata, sisällä laitoin namit etutassujen eteen, niin pysyi pääkin ylhäällä. 

Ja tietty Hessu sai kierron kautta juosta frisbeetä kiinni :) Se on kyllä sen mielestä niin kivaa!