Mari kävi eilen iltasella hieromassa Hessun. Siitä vanhasta jumituksesta löytyi vielä loppujumia kallonpohjasta, mutta Mari sai sen hyvin avattua. Lisäksi Hessulla oli varpaissa ja nilkoissa selvästi kireyttä. Hebe oli tällä kertaa levoton hierottava ja vasta aivan lopussa kellahti kyljelleen, silmät kiinni ja rentoutui. Seuraava hieronta varattiin ihan loppuvuoteen ja silloin on myös Frodolle rentouttava hieronta luvassa. Aamulla piti Hessua hiukan toppuutella, kun se oli niin virkeällä ja vauhdikkaalla päällä (oli varmasti niin hyvä olo, kun ei mistään kiristänyt). Illan nukkui kuin "raato".

Tänään on meillä hallitokot ja ajattelin keskittyä VOI -paikkamakuusenn koemaisesti (irti kentälle ja pois), kun kerrankin on häiriönä muitakin koirakoita. Tehdään muutenkin iisimmin hieronnan jälkeen.

Frodon lapsen lapsia on myynnissä Carinalla. Pakko laittaa yhdestä pojasta tänne kuva, kun on niin Frodo -papan näköinen. Sopisi kyllä meille oikein hyvin :) Täytyy vaan ensin kysyä lupa kuvan julkaisemiseen.