Hessun seuraava hieronta/käsittely on ensi lauantaina. Minusta Hebe on nyt kaksi päivää ollut sekä liikkeiltään, että mieleltään hyvässä kunnossa. Tänään sain aamulla jopa Hessun aamutervehdyksen, eli aamuörinät :) Tätä ei Hessu ole pitkään, pitkään aikaan tehnyt. Toivottavasti on oikeasti niin hyvässä kunnossa miltä näyttää. Lauantaina taas tiedetään enemmän.

Kaksi viikkoa liikuntakiellossa on tylsää sekä Hessulle että minulle, joten pieniä juttuja on tehty. Paikkamakuuta ruokakippo palkkana sekä tänään ja eilen kaukojumppaa. Maahan - seiso - maahan -nami jne. Kyllä se rupeaa ihan oikeasti sujumaan. Eilen tehtiin myös istu - seiso - istu - nami ja kyllä sekin sujui. Yksi aamu olin kyllä tosi äimistynyt, kun ajattelin tehdä ruokakuppipalkalla avo -kaukot pitkältä matkalta. Minulla meni sitten jotenkin kädet sekaisin niin, että näytinkin seiso -käsimerkin (enkä sanonut mitään)...ja Hebe teki pitkältä matkalta tosi kauniin maasta seiso. Kehuin hurjasti, vapautin ja tein vielä uudelleen ja nyt myös seiso -käskysana mukana. Hienosti taas ja vapautus ruokakupille. Takaisin maahan ei vielä ahnehdita, se täytyy ensin mennä ihan läheltä täydellisesti. 

Tänään tehtiin myös ihan, ihan pientä tunnaritreeniä. Ensin todella hyvin piilotetun oman etsiminen nurmikolta. Sitten koemainen kapularivi ja oma keskellä, hienosti :) Toisen kerran vielä perään, vaihdoin oman paikkaa. Muuten hienosti, mutta räpelsi vähän suullaan haistamiaan kapuloita, otti kuitenkin lopuksi oman suuhun ja toi minulle. Loppuun vielä vaikeasti piilotetun oman etsintää. Tehtiin kaikki suht. pitkältä välimatkalta. Hessu oli iloinen ja taitava.