Sunnuntaina oli vuorossa Frodon maneesitreenit. Aloitettiin merkki- ja ruututreenillä jotka menivätkin hyvin. Lähetyskohdasta merkille oli täysi matka, mutta ihan ei maneesiin saa mahtumaan niin, että myös merkiltä ruutuun olisi täysi matka, joten ruutu hiukan lähempänä. Otettiin pelkkää merkkiä, pelkkää ruutua sekä yhdistettynä kaikki. Hyvä Frodo :)

Kaukoja tehtiin uudella tyylillä, eli etukäpälät paikalla ja ihan läheltä. Pitäisi vaan ahkerammin treenata, jotta pääsisi sitä matkaakin pidentämään.

Liikkeestä seisomista, istumista ja maahanmenoa. Tehtiin ristiin toisen koirakon kanssa ja välillä koirat jätettiin eri aikaan ihan metrin päähän toisistaan ja me kierreltiin ympärillä. Frodo teki oikein hyvin ja jäi suoraan :)

Luoksetulo kerran molemmilla pysäytyksillä (hyvä) ja sitten suoria luksetuloja toisen koirakon kanssa vierekkäin, kutsuttiin eri aikoihin ym. Koiran piti olla todella tarkkana, että se erotti koska se käsky tuli omalta ohjaajalta ;)

Ohjattua noutoa ja merkkiä. Merkki hyvä, mutta nouto takkusi vasemmalle ja Frodo yritti hakea oikean puoleista ja keskimmäistä limupulloa. Lopulta kaksi onnistunutta peräkkäin ja lopuksi vielä pelkkää merkkiä. Ei ole tämä ihan niin helppo liike kun luulisi (varsinkin kun sitä rupeaa opettamaan vasta tässä vaiheessa, kun koira täyttää 7 vuotta ja on siirrytty EVL:ään). No hyvin kuitenkin lopuksi.

Lopuksi yksi tunnari, joka muuten hyvä, mutta vauhtia saisi olla lisää. Frodo on aika hidas tuolla maneesilla, mutta onneksi ulkona vauhdikkaampi.

Lopuksi leikkiä maneesissa ja lelun heittelyä.