Eilen oli Milo the Mailoulla taas hakutreenit. Milolle tallattiin siksakkaamalla taas neljä kaistaletta ja valmiit ukot jäivät tallauksen yhteyessä paikoilleen. Ukot olivat 10 - 15 metrissä. Kolmella ekalla palkkana taistelulelu ja vikalla Milon oma kongo. Maasto oli suhteellisen avonaista, joten oli helppo nähdä koiran toiminta. Maalimiehille täytyy antaa erikoiskiitos, että olivat piiloutuneet todella hyvin! Kaikki maalimiehet siis avopiiloissa.

Ensimmäisen lähetin vasemmalle ja Milo lähti vauhdilla ja aivan suoraan, maalimiehen kohdalla nenä nousi ylemmäs ja Milo paikallisti maalimiehen upeasti. Elikä tämä oli oikein hyvä.

Toisella minä tein lähettäessä virheen, sillä lähetin Milon huolimattomasti niin, että maalimies jäi oikealle ja Milo kaarsi polkua pitkin sen ohi vasemmalle. Teki sitten ihan hyvän "tyhjän" ja kun palasi keskilinjan tuntumaan kutsuin luokse. Sitten tarkensin lähetyskohdan paremmin enkä hosunut ja nyt lähtikin luotisuoraan ja Milo löysi ukon samallalailla kun ekalla kaistaleella. Elikä oikein hyvä.

Kaksi viimeistä kaistaletta meni myös kuin suoraan oppikirjasta. Milo lähti suoraan nenä ylhäällä ja piilon kohdalla nenä nousi vielä ylemmäs kun sai hajun ja ukko löytyi.

Olen kyllä tosi tyytyväinen, kun Milo ei jäljestänyt yhtään. Se on selvästi tajunnut nenän käytön ilmassa (käyttää myös esineruudussa ilmavainua hyvin). Milo ei myöskään pyrkinyt tekemään mitään kiemuroita. Hyvä, hyvä, ehkä tämä tästä lähtee sujumaan :)

Jatketaan samalla linjalla vähitellen siirtämällä ukkoja syvemmälle.