Alkuviikosta oltiin Hessun kanssa kaarihalleilla treenaamassa (meitä taisi olla 4 koirakkoa). Muuten meni kivasti, mutta paikkamakuut ihan persiilleen...!

Nyt olen kotona vaikeuttanut paikkamakuuta niin, että ruokauppi ei ole enään näkyvillä vaan se jää esim. etupihalle ja mennään tekemään paikkamakuu takapihalle. Kotona Hessu rehtoutuu hyvin ja laskee myös päänsä maahan (kestää myös vaikeitakin häiriöitä ja jopa minun hetkelliset piiloon menemiset).

Eilen tehtiin sitten  lapsosen fudistreenien aikana parkkipaikalla paikkamakuuta. Ensin jätin Heben eteen kaksi makkaraa ja tällä tavalla onnistuikin hyvin (laski jopa hetkeksi päänsä maahan). Heti perään tehtiin ilman makkaraa ja yhtä hyvin meni tämäkin (etenin noin 20 metrin päähän). Tämän jälkeen tehtiin jäävät ja seuraamista ja siirrytiin sitten lähemmäs tietä, mopoja ja nuorisoporukkaa. Seuraamiset sielläkin hyvät ja paikkamakuu vielä kertaalleen makkaroilla ja hyvin meni.Nyt otan etupalkan käyttöön ja vaihtelen paikkoja paljon ja vähitellen sitten koiria mukaan häiriöksi. Josko tästä näin tulisi jotain....vaikka meinaa kyllä epätoivo iskeä!