Torstaina pääsi Frodo hakutreeneihin. Ilma oli melkoisen vaihteleva sillä välillä satoi, välillä paistoi aurinko ja välillä satoi ja paistoi aurinko samaan aikaan. Juurikaan ei tuullut. Rata oli aloluokan pituinen.

Frodolla kaulassa kiintorulla (tiukalla) ja tarkoituksena ottaa ainoastaan suorapalkkaukkoja.

Ensimmäisenä lähetin vasemalla ja Frodo lähti hyvin, mutta kaarsi ennen etukulmaa oikealle. Huusin Frodoa takaisin, mutta sitten olikin jo hajulla eikä tullut vaan paineli takaisinpäin ukolle etukulmaan. Yllättäen tulikin ukolta kiintorulla suussa. Rullan pudotti noin pari metriä mun edessä ja sitten näytölle. Ukolla namipalkat. Kova homma oli Frodolla ollut rullan kanssa, kun olin sen laittanut niin ylös, mutta sitkeesti oli ukolla sen veivannut suuhunsa (ukko siis luuli että oli tarkoitus ottaa ilmaisulla). Tämä olikin ihan hyvä "vahinko" ja tulipahan todistettua että ei se Frodo ihan helpolla luovuta tai jätä ukkoa, jos ei rullaa heti saa suuhun ;)

Toinen lähetys oikeaan etukulmaan ja siellä ukolla suorapalkka nameilla.

Kolmas lähetys vasemmalle ja hyvin meni, suorapalkka nameilla.

Lähetys oikealle ja hieno pisto ja ukko löytyi. Frodo paineli suoraan ja hienosti kallion yli ja jyrkkää alamäkeä alas. Jälleen nameilla suorapalkka.

Lähetys vasempaan ja takakulmasta löytyi ukko ja namit.

Viimeinen lähetys oikealle ja loistava pisto. Takakulmasta löytyikin ukko & lelu ja voi sitä riemua, kun ukko jaksoi leikkiä keskilinjalle asti Frodon kanssa :)

Frodo oli iloinen päästessään ukkoja etsimään. Hiukan tuuleton ilma vaikeutti koirien työskentelyä ja Frodollekin tuli ilmeisesti siitä johtuvia ylimääräisiä kiemuroita, varsinkin radan alkuosuudella. Kivat treenit ja jäi mukava olo. Seuraavalla kerralla pitäisi Frodon kanssa kiinnittää erikoishuomiota suoriin pistoihin.