Meillä meni jälleen Milon kanssa tunti eilen hienosti. Vastaan tuli jos minkälaista koiraa ja myös ulkoiluttajaa, eikä Milo kertaakaan edes haukahtanut. Yhden kerran olin itse auttamattomasti reagoimisessani myöhässä, mutta onneksi kouluttaja pelasti tilanteen Hymy eikä Milo sanonut mitään vaikka lapinkoira sitä tuijotti että haukkui. Milo luopuu koirista hyvin ja useimmiten vilkaistuaan kääntää niille ihan selän. Parissa ahtaassa paikassa olisin kyllä itse saanut Milon varmasti räyhäämään, mutta kouluttajan neuvoilla selvittiin loistavasti niistäkin (myös minä, heh). Täytyy sanoa, että harvoin tuntuu niin hyvältä kun eilen Milon istuessa vieressä ja pitäen kauniisti kontaktia samalla kun kolme koiraa haukkuaräksyttää vieressä. Osattiin Milon kanssa ottaa ihan rennosti kerrankin.

Käytiin myös seuraamassa poikien skeittailua rampeilla ja se oli Milosta mielenkiintoista...häntä heiluen se tarkkana seurasi sekittaajia. Oli hyvä huomata, ettei Milolla herännyt mitään takaa-ajo haluja.

Milo oli myös jonkin aikaa yksin kiinni kauppakeskuksen ulkopuolella, kun minä kävin kauppakeskuksessa sisällä ja tämä ok. Lopuksi Milo oli vielä urheilukentän aidassa kiinni, eikä se välittänyt mitään ohi juoksevasta parinkymmenen pojan ryhmästä (jotka luulivat sitä valkoiseksi sudeksi), tai vieraasta koirasta (jonka kanssa kouluttaja käveli läheltä ohi edestakaisin) ja minä olin piilossa.

Nämä lenkkeilythän rupeaa tuntumaan oikein mukavilta. Ensi tunnilla jälleen tiedossa vaikeampaa ja uuttakin juttua. Minun pitää nyt muistaa pitää aina se remmi löysällä ja palkata vasta onnistuneen ohituksen jälkeen. Kohtaamisiin mennään ihan normaalisti ja rentona ja aina ennen teiden ylitystä Milo istuu ja saa jatkaa matkaa vasta luvan saatuaan. Liikaa Milo kyllä vielä vetää remmissä, mutta pari kohtaa mentiin ihan mallikkaastikin.

Oli Milo kyllä taas kaupunkitunnin jälkeen eilen väsynyt.

Frodon kanssa tänään pientä kenraaliharjoitusta kotipihalla. Merkki hyvä, ruutu hyvä ja merkki + ruutu hyvä. Ruudun olin laittanut keskelle meidän ajotietä, joten siinä ei juuri ollut epäonnistumisen mahdollisuuttakaan. Joskin kyllä se Frodo selvästi katseella etsi ne tötteröt. Saa nähdä onko kisassa sellainen matala merkki ja muistaako Frodo, että sekin ON merkki (kääk).

Yksi tunnari, joka niin loistava että palkaksi pallon peluuta eikä otettu enään uudelleen. Ohjatussa merkki hieno, ensimmäinen vasen nouto meni pieleen, kun Frodo yritti ottaa keskimmäisen. Sen jälkeen helpotin ja annoin lisäapuja jotta vasen onnistui. Oikea oli loistava.

Hyppynouto metallilla hieno. Kaukokäskyt 20 metrin päästä (Frodo terassin reunalla) aivan loistavat.

Sitten vaan pelattiin pallon kanssa. Yritin saada Frodon treenien jälkeen Miloa noutamaan metallia, mutta se vaan kaapi sitä tassullaan. Frodoa se otti päähän ja se kävi aina äkkiä noutamassa ja toi onnellisena mulle :) Täytyy Milon kanssakin aloitella teippaamalla ensin ja sitten vähentämällä niitä teippejä, kuten Frodonkin kanssa aikanaan tehtiin. Sitten lähdettiin metsälenkille.

Ai niin mahduttiin Frodon kanssa myös toiseen tokokisaan, jonne arvottiin osallistujat. Edessä on varsinainen "kisakimara" huhti - toukokuulle.