Frodon kanssa aluksi tunnaria. Kohelsi ensin, kuten eilen (toi aina sen oikean, mutta heitteli ja nosteli ja tökki muita kapuloita). Vasta noin neljännellä kerralla teki hienosti koskematta muihin (otin ihan metrin päästä ja kapuloita vain kolme). Tein vielä toisen onnistuneen perään ja sitten palkaksi pallottelut. Täytyy taas palata tässä tunnarissa taaksepäin ja muistaa treenata myös kotona, jolloin Frodo malttaa hiukan paremmin keskittyä ensin haistamaan kapulat. Huomenna voisin aamulla ottaa taas ihan heinikkoon piilottaen sen oman, jotta nenä aukeaa.

Seuraavaksi seuraamisen kännöksiä paikallaan eri suuntiin. Frodo meni oikein hyvin. Otin myös yhtä - kahta askelta joka suuntaan ja osasi oikein hyvin korjata taakse ja vasemmalle mennessä perusasennon suoraksi ihan itse. Oikealle mennessä avustin namilla pari ekaa kertaa ja sitten korjasi jo itsekin suht. hyvin. Kun nyt vaan saisin Frodon jo heti ekasta itse hakeutumaan vasemmalle siirryttäessä oikeaan perusasentokohtaan.

Kaukokäskyt tein tällä kertaa niin, että olin aivan Frodon edessä ja olin tarkkana että takajalat eivät liikkuneet milliäkään. Annoin namin jokaisen vaihdon jälkeen. Ihan mahtavasti meni. Täytyy taas ottaa näitä lähitreenejä parit ja sitten laittaa lelu taakse ja pidentää matkaa.

Liikkeestä istuminen meni upeasti ja tällä kertaa pallo lensi palkaksi taaksepäin heti kun istui :)

Sitten pallon kanssa riekkumista ja loppuherkuksi possunkorva.

Milon kanssa aloiteltiin sillä uudella perusasentoon tulemisella. Lopuksi sain kaksi oikein onnistunutta sivulletuloa (avustaen tietysti namilla ja omaa jalkaa siirtämällä). Ehkä tämä tästä saadaan kuntoon. Ainakin näin tullessa Milon perusasento on aivan suora.

Seuraamista ja seuraamisesta istumista (voi että ihanaa, kun Milo seurasi ja istui aivan suoraan :))).

Liikkeestä seiso otettiin monta kertaa peräkkäin ja aika suurilla avuilla. Lopuksi sain onnistumaan hyvin ja siitä palkka (tämä on kyllä mystinen liike, välillä Milo tekee sen kuin vettä vaan ja välillä tuntuu että se ei olisi ikinä koko liikkeestä kuullutkaan...).

Lopetettiin eteen menoon, mikä oli erittäin reipas. Milon kanssa myös palkaksi pallottelua ja saihan sekin sen oman siankorvansa :))