Viime torstaina käväistiin Hessun kanssa möllitokoissa. Ajattelin, että ollaan kyllä ihan hunningolla, kun ei ole hirveesti keritty treenailemaan. Autosta tullessa Hessu ensin haukkui hau-hau-hau, mutta asettui sitten.

Tuomari sai rauhassa käsitellä Hessua kehään mentäessä. Rivissä kyllä namitin Hessua, jotta malttoi olla rauhassa. Luoksepäästävyyden aikana en namittanut ja se meni hienosti (taidettiin saada 10). Paikkamakuu hyvin (myös maahan meno ja istumaan nousu loistavasti).  Hessu oli keskivaiheilla makaamassa ja minä jäin noin puoleen väliin kenttää (muut menivät kauemmaksi). Hiukan Hebe oli levoton ja haisteli ilmaa ja maata, mutta tyytyväinen olin, että pysyi. Tästä taidettiin saada 9,5.

Lopuista en tiedä mitä saatiin, kun unohdin ottaa sen arvostelulapun ;)

Seuraaminen hihnassa ja vapaana. Käännökset vaativat vielä treeniä (myös minulta, pitää tehdä tarkat kulmat eikä kaarroksia)  ja minun pitää luottaa koiraan enemmän. Ajattelin että Hebe sinkoaa sieltä kehästä muiden kanssa leikkimään, mutta tuomari kertoi, että Hessu ei ollut edes aikeissa lähteä minnekkään. Suorat seuraamiset olivat tosi hyviä ja tiiviitä, juoksussa hiukan pomppimista havaittavissa (ei kyllä enään niin paljoa irti seuraamisessa). Selvästi seuraaminen on kehittynyt, näin pitkiä pätkiä ei olla aikaisemmin tehtykään.

Liikkeestä maahan on nyt tosi hyvällä mallilla, hiukan piti vielä hidastaa käskyn antamisen yhteydessä, mutta ei pajoa :)

Luoksetulo oli hieno, melkoisen innokas kyllä ja sivulletulo melkoisella loikalla.

Liikkeestä seisomista ei vielä osata (olen nyt treenaillut vain sitä pelkkää nopeaa seisomsita). Esim lähetän Hessun agiputkeen ja kun se tulee sieltä niin "seis" ja pallo heitetään Hessun taakse. Nyt pitäisi se siirtää tähän sivulle. Sain pari hyvää vinkkiä ja niiden avulla varmasti tämäkin etenee. Hessu siis kyllä jää sitten seisomaan kun on pysähtynyt.

Hyppyä meillä ei ollut, kun este unohtui. Hyppyä treenattiin viimeksi keskiviikkona agimestassa ja se meni oikein hyvin. En ole ottanut nyt pitkään aikaan perusasentoa vaan olen palkannut, kun Hessu vielä seisoo (alkoi nimittäin ennakoimaan istumista).

Tähtäimessä olisi Heben kanssa tokokisat elokuulle...iiiks!